21 august 2017, Eclipsa totala de Soare

Astazi, 21 august 2017 are loc o eclipsa totala de Soare, eclipsa ce nu va fi insa vizibila din Romania. O eclipsa totala de Soare are loc atunci cand Luna se interpune intre Pamant si Soare, acoperind imaginea discului solar. Fenomenul are loc intotdeauna la Luna Noua si doar atunci cand Pamantul, Luna si Soarele sunt aliniate.

Cu totii vom resimti acest moment important, insa zodiile direct influentate sunt Leii, Varsatorii, Scorpionii si Taurii. Cu alte cuvinte, eclipsa impacteaza direct semnele care formeaza crucea fixa. Este un moment ce aduce cu sine diverse constientizari si revelatii, acesta reprezentand un prilej bun de a incheia in viata noastra tot felul de lucruri neterminate, de a finaliza un capitol, pentru a incepe apoi unul nou.

Nativii Leu (si in mod special cei nascuti spre final de semn zodiacal) vor resimti cel mai intens acest aspect, in viata lor lucrurile se pot modifica concret in perioada urmatoare. Totodata insa, nativii acestui semn zodiacal trebuie sa isi analizeze viata cu mai multa precizie, sa constientizeze ce e de constientizat si apoi sa faca ordine in acele domenii de viata care necesita a fi restructurate. Pe parcursul urmatoarelor sase luni, Leii vor simti primele efecte ale acestei eclipse, incepand practic sa parcurga o noua cale.

Insa, precum spuneam, cu totii vom resimti impactul acestui eveniment astral, fiecare in functie de propria astrograma natala, harta trasata in functie de data nasterii, ora si locul nasterii. Eclipsele sunt evenimente marcante, iar acest eveniment in semnul Leului ne reaminteste ca devine necesar sa devenim observatori, sa valorificam cu totii momentul prezent, sa traim constienti in aici si acum! Sa ne ascultam inima, sa fim in iubire! Dar si sa valorificam energia acestui moment, conectandu-ne la noile oportunitati ce se contureaza in scop evolutiv. Este necesar sa dam un restart vietii noastre, caci aceasta eclipsa va pava drumul spre un nou ciclu al existentei noastre. Ceea ce sadim acum va contura efecte in urmatoarele sase luni, astfel incat ce plantam, vom culege.

Desi Marte poate precipita putin lucrurile si te poate determina sa iei decizii impulsive, acorda-ti timp pentru a-ti clarifica directia in care vrei sa te indrepti! Mercur retrograd poate aduce un sentiment de neliniste legat de cum putem continua pe un anumit drum. Este recomandat sa incetinim ritmul, sa reanalizam informatiile inainte sa luam o decizie.

Asa ca, ia-ti un moment pentru a te conecta cu energia puternica a acestui moment. Bucura-te de frumusetea momentului prezent! Si foloseste energia aspectului pentru a-ti seta noi intentii si pentru a-ti atinge scopurile! Hic et nunc!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

What is 11 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: