Workshop Marte şi curajul de a acţiona

Un workshop de automotivare la sfârşitul căruia participanţii găsesc entuziasmul şi curajul de a acţiona! Dacă eşti genul de persoană care uneori nu trece la acţiune, deşi ştie ce are de făcut, atunci acest seminar este pentru tine!

Obiectivele acestui atelier de lucru sunt:

  • Să stimulăm abilităţile de a percepe energia curajului
  • Să te eliberezi de convingerile limitative, să elimini blocajele şi să treci la acţiune
  • Să aplicăm tehnici prin care să îţi trezeşti la viaţă imensa forţă interioară care te va ajuta să obţii ceea ce vrei
  • Să amplificăm resursele Martelui în semn din astrograma ta natală
  • Să ne autodescoperim prin meditaţie creativă

Detalii:

Formator și astrolog: Raluca Chilianu

Când şi unde: 28 martie, ora 18, Iaşi

Durata: 2 ore şi 30 minute

Taxă de participare: 70 RON

Mai multe detalii despre workshop poţi afla apelând la: 0740299644 sau email: astro@astrum.ro

Cine poate participa: orice persoană care îşi doreşte să acționeze eficient în direcția obiectivelor sale. Pentru a participa în cadrul acestui atelier de lucru nu este necesar să ai cunoştinţe în astrologie, ci doar o dorinţă de a te cunoaşte mai bine pe tine însuţi!

Cred că împlinirea unui om stă în curajul de a acţiona şi de a lupta pentru ceea ce îşi doreşte! Astfel încât, al doilea workshop dintr-o serie de 7 module, este destinat descoperirii resurselor lui Marte din astrograma ta natală. Scopul acestor workshopuri este să îţi redescoperi esenţa arhetipurilor lăuntrice, astfel încât să le poţi vedea mai clar şi să poţi lucra cu ele în mod conştient.

 

Workshop Arta feminității – Iași

Viaţa noastră ar fi mult mai împlinită dacă am cunoaşte tipurile de energii arhetipale care se exprimă prin noi şi dacă am şti să lucrăm cu ele! Arhetipurile sunt chei ale sufletului tău, iar fiecare femeie are un model propriu creionat cu măiestrie în astrograma sa natală. Tocmai cunoaşterea acestor simboluri lăuntrice determină împlinirea noastră în viaţă: o stare bună de sănătate, împlinire emoţională, armonie în relaţia de cuplu, alegerile cele mai potrivite în plan profesional. Te invit în cadrul workshopului Arta feminității pentru a explora aspectele feminităţii tale şi pentru a intra în contact cu energia arhetipală transformatoare.

În cadrul acestui workshop:
• Vei afla ce înseamnă arhetip
• Vei descoperi ce „zeiţe“ se exprimă prin astrograma ta natală
• Vei învăța cum poți să onorezi funcția arhetipului tău de bază, obținând astfel împlinire în manifestarea feminității tale
• Îți vei valorifica propria ta feminitate, te vei reconecta la Eternul Feminin prin imaginație ghidată
• Vei afla ce aspecte poți potența pentru starea de fericire și împlinire
• Vei descoperi tehnici concrete de explorare și conectare la propria feminitate

În astrograma natală sunt creionate într-o manieră fascinantă aspecte ale feminităţii noastre. Astfel încât, te invit în cadrul acestui workshop pentru a identifica arhetipul de feminitate din astrograma ta natală, pentru a descoperi resursele cu care eşti înzestrată, pentru a valorifica feminitatea ta! Vom dezvălui zeiţa interioară, pentru a identifica şi analiza care sunt izvoarele feminităţii tale şi pentru a atinge eternul feminin. Scopul acestui workshop este să-ţi regăseşti legătura cu tot ce înseamnă feminitate, pornind din interior spre exterior, pornind de la armonia interioară pentru a restabili armonia în relaţia cu ceilalţi şi pentru a te bucura de relaţii de calitate!

Detalii:                                                br_0001a-185x300

Trainer: Raluca Chilianu
Când și unde: 4 februarie 2017, între 10-15, Iași
Taxa de participare: 100 RON
Mai multe detalii despre workshop poţi afla apelând la: 0740299644

Pentru a participa în cadrul acestui atelier de lucru nu este necesar să ai cunoştinţe în astrologie, ci doar o dorinţă de a te cunoaşte mai bine pe tine însăţi. Acesta este un workshop de dezvoltare personală pentru Femeile care-şi doresc să se cunoască, să se regăsească, să aibă o relaţie frumoasă cu propria fiinţă, să fie în armonie cu ele însele şi cu ceilalţi.

Scopul acestui workshop este să îţi redescoperi esența arhetipurilor lăuntrice, astfel încât să le poţi vedea mai clar și să poţi lucra cu ele în mod conştient. Nosce te Ipsum! Descoperă zeița interioară!

Astrele și menirea mea

Aşa cum fiecare ţară are un ghid turistic care, cunoscând foarte bine potenţialul zonei, poate să indice vizitatorilor traseele cele mai valoroase, obiectivele cele mai importante, istoria sau beneficiile unor aşezăminte, fără să constrângă cu nimic libertatea şi alegerea turiştilor, tot astfel un astrolog poate să reprezinte o sursă de informaţii şi hărţi cu ajutorul cărora clientul doreşte să se aventureze în realizarea cunoaşterii de sine şi începerii procesului de dezvoltare personală.

Astrologia se bazează pe corespondenţa ciclurilor cosmice cu cele de la nivelul individual. Astfel încât, astrologia nu poate fi separată de legile universale, iar una dintre ele este cea conform căreia: “Ceea ce este sus este şi ceea ce este jos”. Astrograma natală reprezintă harta pe care o vom urma toată viaţă, indiferent că suntem sau nu conştienţi de acest lucru. Iar astrologia este mult, mult mai mult decât zodia în care ne-am născut.

În spatele astrogramei natale se află răspunsuri la întrebări precum: “Care este menirea mea?”, “Care este destinul meu?” Răspunsurile sunt date de Nodurile lunare din astrograma natală: Nodul Nord şi Nodul Sud reprezintă tranziţia sufletului din trecut în viitor, spre îndeplinirea propriului destin. Nodul Nord reprezintă acele noi experienţe de viaţă care ne îndrumă spre îndeplinirea menirii noastre. Nodul Nord în astrogramă indică sensul vieţii noastre, destinul, menirea pe care trebuie să o atingem, indicând ce trebuie să învăţăm în această viaţă pentru a evolua. Semnul şi casa în care se află Nodul Nord în astrograma natală indică cum şi în ce sector de viaţă vrea sufletul nostru să se dezvolte. Reflectă punctul de creştere, direcţia care ne va aduce fericire şi satisfacţie.

În următoarele rânduri voi puncta câteva idei despre simbolul Nodului Nord în fiecare semn. Fiecare dintre noi avem trasat în astrograma natală acest simbol, reprezentând o cale spre împlinire și evoluție. Dacă nu știi unde se află Nodul Nord în astrograma ta natală, poți afla informații prețioase în cadrul unei consultații astrologice personalizate.

1. Nodul Nord în Berbec

Cu Nodul Nord în Berbec trebuie să înveţi să fii independent, să ai încredere în propriile forţe, curaj şi spirit de iniţiativa. Guvernatorul Berbecului, Marte, te îndeamnă să fii iniţiator, pionier, deschizător de drumuri. Dezvoltă-ţi abilităţi de lider, mergi cu încredere pe drumul tău şi alţii te vor urma! Sportul individual este cea mai bună metodă de a scoate la suprafaţă energiile proprii.

2. Nodul Nord în Taur

Nodul Nord în Taur indică faptul că trebuie să îţi descoperi propria valoare şi să îţi stabileşti propriul sistem de valori. Stabilitatea, siguranţa, loialitatea, dar şi bucuria simţurilor, senzualitatea, planul material fac parte din energia Nodului Nord în Taur, ceea ce înseamnă că trebuie să le experimentezi pentru a le înţelege valoarea.

3. Nodul Nord în Gemeni

Cu Nodul Nord în Gemeni te sfătuim să îţi cultivi talentul literar, să scrii într-un jurnal, să scrii articole, pe un blog sau să te implici în activităţi care presupun tranzacţii, vehicularea de informaţii. Energia aerului presupune să îţi dezvolţi capacităţile mentale, să înveţi să fii detaşat, uşor adaptabil, flexibil şi deschis ideilor noi.

4. Nodul Nord în Rac

Nodul Nord în Rac este guvernat de Lună, ceea ce înseamnă că trebuie să înveţi să intri în contact cu propriile emoții si să le exprimi. Latura maternă – cea de a hrăni fizic, afectiv, emoţional, de a-i proteja pe ceilalţi – trebuie cultivată în această existenţă. Familia şi valorile trecutului sunt cele pe care te poţi sprijini pentru a-ţi îndeplini scopurile în viaţă.

5. Nodul Nord în Leu

Cu Nodul Nord în Leu, este important să îţi exprimi calităţile solare: propria voinţă, puterea de a crea, căldură sufletească, generozitatea. Este recomandat să ieşi în lumina reflectoarelor, să îţi asumi rol de lider, mai ales că înţelegi instinctiv care este dinamica unui grup. Învaţă să te exprimi conform dorinţelor pe care le ai, aşa cum îţi dictează inima.

6. Nodul Nord în Fecioară

Cu Nodul Nord în Fecioară, te sfătuim să fii util celorlalţi, mai ales în domeniul sănătăţii. Este recomandat să îţi dezvolţi simţul practic, să stabileşti graniţe clare şi să fii atent la detaliile de zi cu zi. Acordă importanță sănătăţii tale şi stabileşte-ţi nişte repere concrete pentru a te ancora în realitate: liste de sarcini, obiective clare plasate în timp şi spaţiu.

7. Nodul Nord în Balanţă

Cu Nodul Nord în Balanţă, într-un semn guvernat de Venus, va trebui să asimilezi în a doua parte a vieţii lecţia eleganţei şi a diplomaţiei, devenind o persoană foarte sociabilă şi tolerantă. Graţia şi rafinamentul îţi vor aduce o mulţime de beneficii şi aprecieri din partea celorlalţi. Interesele tale trebuie să fie direcţionate spre dans, viaţă mondenă, artă, petreceri, modă, frumuseţe. Căsătoria este unul din scopurile de bază ale Nodului Nord în Balanţă, destinul tău semnalând o nevoie puternică de uniune prin căsătorie sau asociere.

8. Nodul Nord în Scorpion

Nodul Nord în Scorpion este guvernat de planeta Marte, respectiv Pluto, aspect care indică necesitatea de a avea curajul de a ieşi din zona de confort, de a lua acţiune şi a lupta cu intensitate pentru ceea ce îţi doreşti. Destinul tău este să te transformi, să descoperi în tine puteri latente, regenerative. Vei investiga şi vei descoperi mistere ascunse, îţi vei dezvolta un nas fin de psiholog.

9. Nodul Nord în Săgetător

Destinul tău este să te eliberezi din prea multă logică şi să cauţi calea spre filosofie, doar aşa vei găsi un echilibru în interior care îţi va îmbogăţi viaţa. Îţi este recomandat să îţi ghidezi alegerile prin viaţă pe baza acestui principiu călăuzitor al adevărului. Lasă ideile să germineze, să crească şi să aducă roade ale cunoaşterii înalte. Lasă-te condus de mentori pe drumul cunoaşterii! Începe aventură cunoaşterii şi extinde-ţi orizontul înţelepciunii! Călătoreşte!

10. Nodul Nord în Capricorn

Nodul Nord în Capricorn este guvernat de planeta Saturn, guvernator care indică necesitatea de a-ţi asuma responsabilitatea pentru a-ţi construi o carieră, dând dovadă de seriozitate şi spirit practic, muncă şi autodisciplină. Destinul tău este să atingi o poziţie înaltă în plan social, făcând paşi rari şi siguri în direcţia planurilor tale. Trebuie să îţi dezvolţi noi talente, devenind un bun strateg, ambiţios, practic, pragmatic, responsabil.

11. Nodul Nord în Vărsător

Nodul Nord în Vărsător este guvernat de planeta Uranus, aspectul indicând faptul că drumul tău de evoluţie ţine de tot ceea ce este diferit, neconvenţional. Acţiunile umanitare fac parte din destinul tău, sufletul tău dorindu-şi o schimbare a lumii în care trăieşte, căutând să o facă mereu mai bună. Destinul tău este să găseşti calea spre independenţă, Vărsătorul fiind tiparul omului liber. Spiritul de echipă, colaborarea, networkingul, implicarea într-o cauză umanitară fac parte din calea ta de evoluţie.

12. Nodul Nord în Peşti

Nodul Nord în Peşti este guvernat de planeta Neptun, aspect care indică necesitatea de a îmbrăţişa imaginaţia, intuiţia, credinţa. Ţi se vor deschide noi orizonturi cu ajutorul credinţei. Vei atinge liniştea şi echilibrul interior prin meditaţie, credinţă, rugăciune. Este indicat să îmbrăţişezi creativitatea, imaginaţia, intuiţia, credinţa în univers, abandonul.

Întoarcerea Nodurilor are loc la fiecare aproximativ 18 ani, astfel încât viaţa noastră poate capăta noi turnuri în jurul vârstei de 18, 37 sau 56 ani. Aspectele din astrograma natală conectate cu Nodul Nord indică acele situaţii, conjuncturi sau trăsături care ne ajută sau ne frânează evoluţia noastră. Nodul Nord posedă o forţă extrem de mare care are un singur scop: evoluţia!

„Dacă îți urmezi steaua, nu poți greși destinația” spunea Dante Alighieri, idee cu care noi suntem întru totul de acord. Astfel încât, te invităm în Iași în cadrul workshopului Puterea destinului meu, un workshop interactiv și plin de informații personalizate legate de menirea ta prin viață.

Tot ce rămâne de făcut este să respectăm ritmul universului şi să trăim plenitudinea fericirii că fiind un efect natural al propriilor alegeri. Porneşte în acest periplu fascinant al cunoaşterii de sine şi aminteşte-ţi că astrologia a fost dintotdeauna un sfetnic bun. Şi nu uită, astrele predispun, dar tu eşti cel care dispune!

Cum ne influențează Eclipsa de Lună

Astăzi, 16 septembrie 2016 are loc o Eclipsă de Lună prin penumbră, ultima eclipsă a acestui an! Un moment unic, încărcat de simbolism şi conștientizări! Eclipsele de Lună au loc întotdeauna la Lună Plină, atunci când Luna, în mişcarea ei în jurul Pământului, intră în umbra acestuia. Maximul eclipsei de astăzi are loc la ora 21:54.

Dar să vedem în primul rând ce înseamnă Luna Plină?! Imaginează-ţi o axă formată din Soare, Pământ şi Lună. La Lună Plină, Soarele se află în punctul opus Lunii, luminând astfel în totalitate satelitul nostru natural. Cu alte cuvinte, imaginează-ţi că priveşti Luna Plină: vei şti că lumina sa este o reflecţie a Soarelui care se află exact în punctul opus Lunii, la 180 grade diferenţă.

Pentru a continua firul analizei, să vedem ce înseamnă Eclipsă de Lună prin penumbră: o astfel de eclipsă se întâmplă când Soarele, Pământul şi Luna sunt aliniate suficient de exact, iar Pământul se interpune între Soare şi Lună. Eclipsa prin penumbră apare atunci când Luna e în penumbra Pământului, ceea ce înseamnă că nu apar schimbări importante pe suprafața Lunii. Cu alte cuvinte, astăzi Luna nu se întunecă.

Din punct de vedere astrologic, în acest moment Soarele se află în semnul Fecioarei, iar Luna în semnul Peştilor. Cu toţii vom resimţi efecte ale acestui aspect, însă nativii Fecioară şi Peşti sunt direct influenţaţi de acest moment, dar şi Gemenii şi Săgetătorii. Eclipsa de Luna aduce în viaţa noastră, a tuturor, îndemnul de a abandona obiceiuri nesănătoase, de a lăsa în urmă situaţii care nu ne mai mulţumesc! Este important să ieşim din zona noastră de confort şi să dăm un restart propriei noastre vieți! Trebuie să aducem în planul conştientului acele tipare emoţionale disfuncționale ce se află în inconştient, iar apoi analizate, curățate și vindecate. În acest sens, Carl Gustav Jung spunea: “Până nu transformi inconştientul în conştient, el te va conduce şi îl vei numi destin.”

Această zi este încărcată de o simbolistică specială, care aduce cu sine forţa de a renunţa la tipare vechi din trecut, de a accesa inconştientul şi de a şterge acele programări ce nu te duc într-o direcţie bună! Ai o şansă de a lăsa în urmă acele tipare nesănătoase de gândire ce îţi afectează viaţă. Manifestarea realităţii exterioare reprezintă de fapt proiecţia propriilor gânduri interioare. Gândurile noastre au o forţă uriaşă de a crea, iar în funcţie de ce gânduri permanentizăm, acele gânduri devin realitatea concretă. Ce e în interior este şi în exterior. Când ajungem să conştientizăm acest lucru, realizăm cât de responsabili suntem pentru propria noastră viaţă, dar şi cât de binecuvântaţi suntem cu această forţă creatoare!

Dacă te afli într-un punct în care realitatea ce te înconjoară nu îţi aduce fericire şi împlinire, mergi pe firul epic pentru a realiza ce anume te-a adus aici! Ce credinţe vechi? Ce gânduri ai semănat în trecut? Dacă vrei să îţi transformi viitorul, e important să îţi transformi gândurile! Iar acum ai o şansă uriaşă pentru a-ţi transforma destinul, pentru a te rupe de blocajele şi tiparele trecutului, în aşa fel încât să îţi rescrii viitorul!

Luna Plină influenţează raportul eu/ceilalţi. În aceste zile e posibil să apară teste în relaţia cu ceilalţi, poate chiar anumite tensiuni. Emoţiile sunt intensificate, iar reacțiile pot fi mânate de impuls. Putem însă să vindecăm anumite emoții sau amintiri prin toleranță și empatie, iertare și iubire necondiționată. Fii atent la sincronicitatile care apar în viaţa ta, dar și la visele ce poartă anumite mesaje ale inconștientului, sincronicități și mesaje ce necesită a fi decodate și integrate!

Mai multe informaţii despre influența eclipsei puteţi descoperi printr-o interpretare personalizată astrogramei natale. Aceasta este conturată în funcţie de data, ora şi locul naşterii tale şi va dezvălui domeniile de viaţă influenţate direct de eclipsa de Lună şi modalităţile prin care poţi să te foloseşti de aceste influenţe în scopul evoluţiei personale.

Să ascultăm cu toţii muzica astrelor şi să avem o zi plină de conștientizări evolutive!

Astrolog Raluca Chilianu

Cum influenteaza Jupiter in Balanta zodiile

Luna septembrie este o lună plină de evenimente astrale: Mercur în mișcare aparent retrogradă, Eclipsă de Soare, Eclipsă de Lună și un aspect marcant reprezentat de faptul că Jupiter intră în semnul Balanţei, semn pe care îl tranzitează până în octombrie 2017 și unde va reveni tocmai peste 12 ani.

În această perioadă suntem cu toţii influenţaţi de acest tranzit jupiterian, căci macrocosmosul îşi lasă amprenta asupra microcosmosului. Cei născuţi în zodia Balanţei vor fi în primul rând favorizați de acest tranzit a lui Jupiter prin semnul lor zodiacal, dar sunt favorizate şi celelalte două semne de aer, Gemenii și Vărsătorii. De asemenea sunt susţinute şi semnele de Foc, Leii şi Săgetătorii.

Pentru noi toţi, relaţiile, dar şi parteneriatele de business, asocierile, uniunile sunt susţinute şi primesc potenţial de creştere. Vom descoperi mai multe despre noi înşine prin relaţiile pe care le construim, iar norocul şi creşterea vin tocmai prin anumite parteneriate benefice. Arta, justiţia, medierile, diplomaţia, moda, graţia, dansul, estetica, colaborările, negocierile, toate sunt ramuri ce simt îmbunătăţiri. Graţia şi rafinamentul, frumuseţea şi armonia ne aduc o mulţime de beneficii şi aprecieri din partea celorlalţi. Obiectivul este reconcilierea contrariilor, atingerea echilibrului atât în interior, cât şi în exterior. Până în octombrie 2017 ne putem bucura de armonie în viaţa noastră, iar oficializările relaţionale sunt binecuvântate cu noroc.

În cele ce urmează vom aminti câteva influențe asupra zodiilor, influențe ce se întind până în octombrie 2017. Însă, pentru a afla mai multe despre cum vă poate influența Jupiter, este recomandat să apelati la o consiliere astrologică de specialitate. De asemenea, puteți comanda acum un horoscop personalizat anual pentru a afla din timp ce vă rezervă următoarele 12 luni din punct de vedere astral, în ce casă se află Jupiter în astrograma natală și ce alte aspecte se formează în harta natală.

Berbec

Marele Benefic păşeşte cu eleganță în casa relaţiilor a Berbecului. Tranzitul poate să aducă armonie, echilibru şi optimism în plan relaţional, astfel încât o nouă dragoste poate să apară pe scenă sau poate oficializarea legăturii existente. Noi colaborări, parteneriate de afaceri sunt de aşteptat în următoarea perioadă. Ce-i drept, relaţiile Berbecului pot fi binecuvântate cu creştere şi oportunităţi. Evită totuși confruntările cu persoanele influente, cu justiţia şi învaţă repede arta diplomaţiei pentru a avea câştig de cauză.

Taur

Începe o perioada productivă, cu potenţial succes şi realizări. Situaţia profesională se consolidează, Jupiter aducând cu sine oportunităţi în acest domeniu de viaţă, posibilitatea de a avansa sau de a-ţi găsi un job mai bun. Şi volumul de lucru este în creştere, dar te încurajează faptul că apar tot felul de oportunităţi. De altfel, şi sănătatea se poate îmbunătăţi, fiind o perioadă favorabilă luării unor măsuri privind stilul de viaţă. Învaţă să fii echilibrat în dietă!

Gemeni

Jupiter vă înzestrează cu energie, încrederea necesară în forţele proprii. Marele Benefic stimulează şi sprijină creativitatea, legătura cu copiii, bucuria şi optimismul. De altfel, legăturile sentimentale sunt binecuvântate cu optimism, expansiune, avantaje şi oportunităţi de creştere. Stabileşti mai uşor contacte, eşti susţinut şi favorizat să ieşi în lumina reflectoarelor. E momentul să păşeşti în faţă şi să te faci auzit.

Rac

Jupiter păşeşte în casa familiei, binecuvântând acest sector important din viaţa ta cu optimism şi voie bune. Realizările principale vizează căminul şi proprietăţile imobiliare. Astfel încât, îţi poţi achiziţiona o casă mai spaţioasă, un teren, sau îţi poţi renova căminul.

Leu

Marele Benefic te îndeamnă la extinderea orizonturilor cunoaşterii prin urmarea unor cursuri, prin anumite călătorii scurte, sau prin a întâlni anumiţi oameni importanţi ce îţi pot sprijini interesele. Arta oratoriei te poate sprijini pentru a deveni mult mai apreciat.

Fecioară

Marele Benefic poate să aducă beneficii financiare. Apar oportunităţi de creştere a veniturilor prin punerea în practică a talentelor personale. Poţi beneficia de avantaje materiale, însă trebuie să te mobilizezi pentru a fructifica oportunităţile ce îţi bat la uşa. Banii pot să vină prin folosirea concretă a talanţilor cu care eşti înzestrat.

Balanţă

Marele Benefic se află în tranzit prin semnul tău zodiacal, oferindu-ţi sprijin, optimism, voie bune, entuziasm, energie şi încredere. Eşti îndemnat să îţi extinzi orizonturile prin contacte sociale, prin lărgirea orizonturilor, prin călătorii. Ai parte de succes, aprecieri şi sprijinul unor persoane influente.

Scorpion

Perioada această vi se recomandă să va relaxaţi mai mult, să menţineţi un echilibru între activitatea de zi cu zi şi pauzele atât de necesare refacerii. Jupiter în casa a XII-a indică necesitatea de a separa grâul de neghină şi de a lasă în urmă acele filosofii de viaţă care nu îţi mai folosesc. E o perioadă de culegere a roadelor pentru unii dintre nativi.

Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău te îndeamnă să îţi extinzi orizonturile prin contacte sociale şi networking. Prietenii intră în prim-plan, căci poţi să dobândeşti noi informaţii înalte şi noi viziuni alături de ei.

Capricorn

Marele Benefic intră în casa carierei, promiţându-ţi un final de an înzestrat cu potenţial de ascensiune. Profită de şansele care ţi se oferă, mai ales dacă este vorba despre proiecte de amploare. Acest tranzit poate aduce recunoaştere şi succes, dacă veţi reuşi să asimilaţi arta diplomaţiei.

Vărsător

Cu Jupiter situat în casa a IX-a, apar tot felul de oportunităţi în viaţa ta. Poţi călători în străinătate sau poţi să intri în contact cu cei din depărtări, aceştia sprijinindu-te. Îţi doreşti să cunoşti mai multe, să te perfecţionezi, să te specializezi. Urmează acest imbold! Este o perioadă benefică pentru pregătirea profesională în vederea afirmării ulterioare.

Peşti

Jupiter prin casa a VIII-a vă poate aduce mai mult noroc în atragerea resurselor de la terţi, a banilor ce vin prin colaborări sau prin partenerul de viaţă. Cert e că poţi să câştigi mai mulţi bani prin asocieri, uniuni și parteneriate de business.

Mai multe informaţii despre influența lui Jupiter puteţi descoperi printr-o interpretare personalizată a astrogramei natale. Aceasta este conturată în funcţie de data, ora şi locul naşterii tale şi va dezvălui domeniile de viaţă influenţate direct de tranzitele lui Jupiter şi modalităţile prin care poţi să te foloseşti de aceste influenţe în scopul evoluţiei personale. Să ascultăm cu toţii muzica astrelor şi să avem o perioadă binecuvântată cu armonie!

 

Astrolog Raluca Chilianu

Cum ne influenţează Eclipsa de Soare de pe 1 septembrie

Septembrie 2016 se anunţă a fi o lună cu evenimente importante şi debutează cu o eclipsă de Soare inelară în data de 1 septembrie. După eclipsa solară, pe 16 septembrie urmează o eclipsă lunară totală, acesta reprezentând un prilej bun de a încheia tot felul de lucruri neterminate.

Eclipsa de Soare are loc în zodia Fecioarei, o zodie de Pământ, practică, guvernată de Mercur, al cărui verb caracteristic este „a analiza”. Cu toţii suntem influenţaţi de acest moment astral, însă Fecioarele şi Peştii vor resimţi cu precădere impactul eclipsei în viaţa lor, dar şi Gemenii şi Săgetătorii. Cu alte cuvinte, eclipsa impactează direct semnele care formează crucea mutabilă.

Nativii Fecioară vor resimţi cel mai mare impact în următoarea perioada, în viaţa lor lucrurile se pot modifica concret. Totodată însă, nativii acestui semn zodiacal trebuie să îşi analizeze viaţă cu mai multă precizie şi apoi să facă ordine în acele domenii de viaţă care necesită a fi restructurate. Peştii vor simţi şi ei o schimbare. Pe parcursul următoarelor şase luni, Peştii vor simţi primele efecte ale acestei eclipse, începând practic să parcurgă o nouă cale.

Însă, precum spuneam, cu toţii vom resimţi impactul acestui eveniment astral, fiecare în funcţie de propria astrogramă natală, hartă trasată în funcţie de data naşterii, ora şi locul naşterii. Eclipsele sunt evenimente marcante, iar acest eveniment în semnul Fecioarei ne reaminteşte că este necesar să separăm grâul de neghină, să facem o curăţenie în propria noastră viaţă, să ne schimbăm obiceiurile disfuncţionale, fie că vorbim de obiceiuri alimentare, tipare de a gândi într-o manieră negativistă, dar şi înclinaţii emoţionale neconstructive. Este necesar să dăm un restart vieţii noastre, căci această eclipsa va pava drumul spre un nou ciclu al existenţei noastre.

Neptun în Peşti este implicat în acest scenariu și îţi reaminteşte că deşi lucrurile par haotice, trebuie să ai încredere în perfecțiunea universului. Este necesar să faci un salt de credinţă! Fii atent la sincronicităţi, la tiparele care apar, la patternele care se repetă, la evenimentele ce au loc în jurul acestei zile și ai încredere că ești pe drumul cel bun. De altfel, Saturn în aspect cu eclipsa ne determină să fim maturi şi responsabili atunci când luăm o decizie, fiind important să ne conectăm la înţelepciunea a tot ce este în jurul nostru. Mercur retrograd poate aduce un sentiment de nelinişte legat de cum putem continua pe un anumit drum, legat de anumite documente importante. Este recomandat să încetinim ritmul, să reanalizăm informaţiile înainte să luăm o decizie. Deşi Marte poate precipita puţin lucrurile şi te poate determina să iei decizii impulsive, acordă-ţi timp pentru a-ţi clarifica direcţia în care vrei să te îndrepţi!

Aşa că, în ziua de 1 septembrie, ia-ţi un moment pentru a te conecta cu energia puternică a acestei Luni Noi în Fecioară. Este important să îţi îndrepţi atenţia spre job, spre activităţile zilnice, dar şi spre sănătatea ta, spre obiceiurile tale alimentare, spre stilul tău de viaţă! Construieşte-ţi o rutină, nişte obiceiuri sănătoase, apropie-te de natură! De altfel, poţi începe să cauţi îmbunătăţirea locului de muncă sau poţi caută un alt job. Intenţiile tale pot fi legate de următoarele domenii cheie: obiceiuri alimentare sănătoase, construirea unui program rutinier, un nou job. Bucură-te de perfecţiunea momentului prezent!

Să avem cu toții o Lună Nouă binecuvântată cu obiceiuri sănătoase! Happy New Moon!

Pentru a afla mai multe despre cum va poate influenta Eclipsa de soare, e recomandat sa apelati la o consiliere astrologica de specialitate. De asemenea puteti comanda acum un horoscop personalizat anual pentru a afla din timp ce va rezerva urmatoarele 12 luni din punct de vedere astral. Aflati cand sunt momentele favorabile si cand trebuie sa fiti precaut in proiectele incepute. In aceeasi masura puteti comanda o astrograma natala, cartea personalitatii, unde puteti gasi detaliat interpretari pentru toate planetele in zodii si case avand astfel imaginea completa asupra potentialului nativ.

Raluca Chilianu