21 august 2017, Eclipsa totala de Soare

Astazi, 21 august 2017 are loc o eclipsa totala de Soare, eclipsa ce nu va fi insa vizibila din Romania. O eclipsa totala de Soare are loc atunci cand Luna se interpune intre Pamant si Soare, acoperind imaginea discului solar. Fenomenul are loc intotdeauna la Luna Noua si doar atunci cand Pamantul, Luna si Soarele sunt aliniate.

Cu totii vom resimti acest moment important, insa zodiile direct influentate sunt Leii, Varsatorii, Scorpionii si Taurii. Cu alte cuvinte, eclipsa impacteaza direct semnele care formeaza crucea fixa. Este un moment ce aduce cu sine diverse constientizari si revelatii, acesta reprezentand un prilej bun de a incheia in viata noastra tot felul de lucruri neterminate, de a finaliza un capitol, pentru a incepe apoi unul nou.

Nativii Leu (si in mod special cei nascuti spre final de semn zodiacal) vor resimti cel mai intens acest aspect, in viata lor lucrurile se pot modifica concret in perioada urmatoare. Totodata insa, nativii acestui semn zodiacal trebuie sa isi analizeze viata cu mai multa precizie, sa constientizeze ce e de constientizat si apoi sa faca ordine in acele domenii de viata care necesita a fi restructurate. Pe parcursul urmatoarelor sase luni, Leii vor simti primele efecte ale acestei eclipse, incepand practic sa parcurga o noua cale.

Insa, precum spuneam, cu totii vom resimti impactul acestui eveniment astral, fiecare in functie de propria astrograma natala, harta trasata in functie de data nasterii, ora si locul nasterii. Eclipsele sunt evenimente marcante, iar acest eveniment in semnul Leului ne reaminteste ca devine necesar sa devenim observatori, sa valorificam cu totii momentul prezent, sa traim constienti in aici si acum! Sa ne ascultam inima, sa fim in iubire! Dar si sa valorificam energia acestui moment, conectandu-ne la noile oportunitati ce se contureaza in scop evolutiv. Este necesar sa dam un restart vietii noastre, caci aceasta eclipsa va pava drumul spre un nou ciclu al existentei noastre. Ceea ce sadim acum va contura efecte in urmatoarele sase luni, astfel incat ce plantam, vom culege.

Desi Marte poate precipita putin lucrurile si te poate determina sa iei decizii impulsive, acorda-ti timp pentru a-ti clarifica directia in care vrei sa te indrepti! Mercur retrograd poate aduce un sentiment de neliniste legat de cum putem continua pe un anumit drum. Este recomandat sa incetinim ritmul, sa reanalizam informatiile inainte sa luam o decizie.

Asa ca, ia-ti un moment pentru a te conecta cu energia puternica a acestui moment. Bucura-te de frumusetea momentului prezent! Si foloseste energia aspectului pentru a-ti seta noi intentii si pentru a-ti atinge scopurile! Hic et nunc!

Mindfulness: bucuria de a trăi în prezent

Te invit cu bucurie în cadrul unui workshop care are scopul de a te sprijini să experimentezi ce presupune a fi “mindful”, a trăi clipa aici și acum, a te bucura de momentul prezent.

Numeroase studii au demonstrat impactul benefic al practicilor Mindfulness asupra sănătăţii fizice şi stării de bine: o stare de pace interioară, un sentiment de bunăstare, o dezvoltare armonioasă, dar și dezvoltarea imaginatiei si a spiritului creativ, astfel încât în cadrul acestui workshop vom deveni conștienți de noi înșine prin tehnici de Mindfulness. Totodată, vom descoperi și astrograma natală personalizată, mandala personală încarcată cu simboluri sacre, experimentând starea de maximă creativitate și libertate în manifestare.

Astrologia combinată cu tehnici de mindfulness, aduce o inovație majoră în procesul dezvoltării personale. Terapeuții prin artă afirmă că atunci când privim o mandală, la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare. Astfel încât, ne vom conecta cu cerul nostru interior, astrograma natală, și îi vom descoperi resursele și puterea.

Dacă simţi că e momentul să faci o diferenţă importantă în viaţa ta, te aştept cu drag în cadrul acestui workshop interactiv, un atelier ce te va sprijini să experimentezi ce presupune a trăi conştient, în armonie cu tine şi cu lumea exterioară. Pe măsură ce practici tehnici de Mindfulness, vei observa că vei trăi mai mult prezentul, vei trăi o stare de linişte şi relaxare.

Vino cu un prieten şi vei beneficia de 20% reducere!

Trainer: Raluca Chilianu
Data: 25 august 2017
Durata: 18:00 – 21:00
Loc: Iași
Investiţie: 100 RON
Înscriere: astro@astrum.ro sau 0740.299.644

Te aştept cu inima plină de bucurie!

Workshop Marte şi curajul de a acţiona

Un workshop de automotivare la sfârşitul căruia participanţii găsesc entuziasmul şi curajul de a acţiona! Dacă eşti genul de persoană care uneori nu trece la acţiune, deşi ştie ce are de făcut, atunci acest seminar este pentru tine!

Obiectivele acestui atelier de lucru sunt:

  • Să stimulăm abilităţile de a percepe energia curajului
  • Să te eliberezi de convingerile limitative, să elimini blocajele şi să treci la acţiune
  • Să aplicăm tehnici prin care să îţi trezeşti la viaţă imensa forţă interioară care te va ajuta să obţii ceea ce vrei
  • Să amplificăm resursele Martelui în semn din astrograma ta natală
  • Să ne autodescoperim prin meditaţie creativă

Detalii:

Formator și astrolog: Raluca Chilianu

Când şi unde: 28 martie, ora 18, Iaşi

Durata: 2 ore şi 30 minute

Taxă de participare: 70 RON

Mai multe detalii despre workshop poţi afla apelând la: 0740299644 sau email: astro@astrum.ro

Cine poate participa: orice persoană care îşi doreşte să acționeze eficient în direcția obiectivelor sale. Pentru a participa în cadrul acestui atelier de lucru nu este necesar să ai cunoştinţe în astrologie, ci doar o dorinţă de a te cunoaşte mai bine pe tine însuţi!

Cred că împlinirea unui om stă în curajul de a acţiona şi de a lupta pentru ceea ce îşi doreşte! Astfel încât, al doilea workshop dintr-o serie de 7 module, este destinat descoperirii resurselor lui Marte din astrograma ta natală. Scopul acestor workshopuri este să îţi redescoperi esenţa arhetipurilor lăuntrice, astfel încât să le poţi vedea mai clar şi să poţi lucra cu ele în mod conştient.

 

Workshop Arta feminității – Iași

Viaţa noastră ar fi mult mai împlinită dacă am cunoaşte tipurile de energii arhetipale care se exprimă prin noi şi dacă am şti să lucrăm cu ele! Arhetipurile sunt chei ale sufletului tău, iar fiecare femeie are un model propriu creionat cu măiestrie în astrograma sa natală. Tocmai cunoaşterea acestor simboluri lăuntrice determină împlinirea noastră în viaţă: o stare bună de sănătate, împlinire emoţională, armonie în relaţia de cuplu, alegerile cele mai potrivite în plan profesional. Te invit în cadrul workshopului Arta feminității pentru a explora aspectele feminităţii tale şi pentru a intra în contact cu energia arhetipală transformatoare.

În cadrul acestui workshop:
• Vei afla ce înseamnă arhetip
• Vei descoperi ce „zeiţe“ se exprimă prin astrograma ta natală
• Vei învăța cum poți să onorezi funcția arhetipului tău de bază, obținând astfel împlinire în manifestarea feminității tale
• Îți vei valorifica propria ta feminitate, te vei reconecta la Eternul Feminin prin imaginație ghidată
• Vei afla ce aspecte poți potența pentru starea de fericire și împlinire
• Vei descoperi tehnici concrete de explorare și conectare la propria feminitate

În astrograma natală sunt creionate într-o manieră fascinantă aspecte ale feminităţii noastre. Astfel încât, te invit în cadrul acestui workshop pentru a identifica arhetipul de feminitate din astrograma ta natală, pentru a descoperi resursele cu care eşti înzestrată, pentru a valorifica feminitatea ta! Vom dezvălui zeiţa interioară, pentru a identifica şi analiza care sunt izvoarele feminităţii tale şi pentru a atinge eternul feminin. Scopul acestui workshop este să-ţi regăseşti legătura cu tot ce înseamnă feminitate, pornind din interior spre exterior, pornind de la armonia interioară pentru a restabili armonia în relaţia cu ceilalţi şi pentru a te bucura de relaţii de calitate!

Detalii:                                                br_0001a-185x300

Trainer: Raluca Chilianu
Când și unde: 4 februarie 2017, între 10-15, Iași
Taxa de participare: 100 RON
Mai multe detalii despre workshop poţi afla apelând la: 0740299644

Pentru a participa în cadrul acestui atelier de lucru nu este necesar să ai cunoştinţe în astrologie, ci doar o dorinţă de a te cunoaşte mai bine pe tine însăţi. Acesta este un workshop de dezvoltare personală pentru Femeile care-şi doresc să se cunoască, să se regăsească, să aibă o relaţie frumoasă cu propria fiinţă, să fie în armonie cu ele însele şi cu ceilalţi.

Scopul acestui workshop este să îţi redescoperi esența arhetipurilor lăuntrice, astfel încât să le poţi vedea mai clar și să poţi lucra cu ele în mod conştient. Nosce te Ipsum! Descoperă zeița interioară!

Astrele și menirea mea

Aşa cum fiecare ţară are un ghid turistic care, cunoscând foarte bine potenţialul zonei, poate să indice vizitatorilor traseele cele mai valoroase, obiectivele cele mai importante, istoria sau beneficiile unor aşezăminte, fără să constrângă cu nimic libertatea şi alegerea turiştilor, tot astfel un astrolog poate să reprezinte o sursă de informaţii şi hărţi cu ajutorul cărora clientul doreşte să se aventureze în realizarea cunoaşterii de sine şi începerii procesului de dezvoltare personală.

Astrologia se bazează pe corespondenţa ciclurilor cosmice cu cele de la nivelul individual. Astfel încât, astrologia nu poate fi separată de legile universale, iar una dintre ele este cea conform căreia: “Ceea ce este sus este şi ceea ce este jos”. Astrograma natală reprezintă harta pe care o vom urma toată viaţă, indiferent că suntem sau nu conştienţi de acest lucru. Iar astrologia este mult, mult mai mult decât zodia în care ne-am născut.

În spatele astrogramei natale se află răspunsuri la întrebări precum: “Care este menirea mea?”, “Care este destinul meu?” Răspunsurile sunt date de Nodurile lunare din astrograma natală: Nodul Nord şi Nodul Sud reprezintă tranziţia sufletului din trecut în viitor, spre îndeplinirea propriului destin. Nodul Nord reprezintă acele noi experienţe de viaţă care ne îndrumă spre îndeplinirea menirii noastre. Nodul Nord în astrogramă indică sensul vieţii noastre, destinul, menirea pe care trebuie să o atingem, indicând ce trebuie să învăţăm în această viaţă pentru a evolua. Semnul şi casa în care se află Nodul Nord în astrograma natală indică cum şi în ce sector de viaţă vrea sufletul nostru să se dezvolte. Reflectă punctul de creştere, direcţia care ne va aduce fericire şi satisfacţie.

În următoarele rânduri voi puncta câteva idei despre simbolul Nodului Nord în fiecare semn. Fiecare dintre noi avem trasat în astrograma natală acest simbol, reprezentând o cale spre împlinire și evoluție. Dacă nu știi unde se află Nodul Nord în astrograma ta natală, poți afla informații prețioase în cadrul unei consultații astrologice personalizate.

1. Nodul Nord în Berbec

Cu Nodul Nord în Berbec trebuie să înveţi să fii independent, să ai încredere în propriile forţe, curaj şi spirit de iniţiativa. Guvernatorul Berbecului, Marte, te îndeamnă să fii iniţiator, pionier, deschizător de drumuri. Dezvoltă-ţi abilităţi de lider, mergi cu încredere pe drumul tău şi alţii te vor urma! Sportul individual este cea mai bună metodă de a scoate la suprafaţă energiile proprii.

2. Nodul Nord în Taur

Nodul Nord în Taur indică faptul că trebuie să îţi descoperi propria valoare şi să îţi stabileşti propriul sistem de valori. Stabilitatea, siguranţa, loialitatea, dar şi bucuria simţurilor, senzualitatea, planul material fac parte din energia Nodului Nord în Taur, ceea ce înseamnă că trebuie să le experimentezi pentru a le înţelege valoarea.

3. Nodul Nord în Gemeni

Cu Nodul Nord în Gemeni te sfătuim să îţi cultivi talentul literar, să scrii într-un jurnal, să scrii articole, pe un blog sau să te implici în activităţi care presupun tranzacţii, vehicularea de informaţii. Energia aerului presupune să îţi dezvolţi capacităţile mentale, să înveţi să fii detaşat, uşor adaptabil, flexibil şi deschis ideilor noi.

4. Nodul Nord în Rac

Nodul Nord în Rac este guvernat de Lună, ceea ce înseamnă că trebuie să înveţi să intri în contact cu propriile emoții si să le exprimi. Latura maternă – cea de a hrăni fizic, afectiv, emoţional, de a-i proteja pe ceilalţi – trebuie cultivată în această existenţă. Familia şi valorile trecutului sunt cele pe care te poţi sprijini pentru a-ţi îndeplini scopurile în viaţă.

5. Nodul Nord în Leu

Cu Nodul Nord în Leu, este important să îţi exprimi calităţile solare: propria voinţă, puterea de a crea, căldură sufletească, generozitatea. Este recomandat să ieşi în lumina reflectoarelor, să îţi asumi rol de lider, mai ales că înţelegi instinctiv care este dinamica unui grup. Învaţă să te exprimi conform dorinţelor pe care le ai, aşa cum îţi dictează inima.

6. Nodul Nord în Fecioară

Cu Nodul Nord în Fecioară, te sfătuim să fii util celorlalţi, mai ales în domeniul sănătăţii. Este recomandat să îţi dezvolţi simţul practic, să stabileşti graniţe clare şi să fii atent la detaliile de zi cu zi. Acordă importanță sănătăţii tale şi stabileşte-ţi nişte repere concrete pentru a te ancora în realitate: liste de sarcini, obiective clare plasate în timp şi spaţiu.

7. Nodul Nord în Balanţă

Cu Nodul Nord în Balanţă, într-un semn guvernat de Venus, va trebui să asimilezi în a doua parte a vieţii lecţia eleganţei şi a diplomaţiei, devenind o persoană foarte sociabilă şi tolerantă. Graţia şi rafinamentul îţi vor aduce o mulţime de beneficii şi aprecieri din partea celorlalţi. Interesele tale trebuie să fie direcţionate spre dans, viaţă mondenă, artă, petreceri, modă, frumuseţe. Căsătoria este unul din scopurile de bază ale Nodului Nord în Balanţă, destinul tău semnalând o nevoie puternică de uniune prin căsătorie sau asociere.

8. Nodul Nord în Scorpion

Nodul Nord în Scorpion este guvernat de planeta Marte, respectiv Pluto, aspect care indică necesitatea de a avea curajul de a ieşi din zona de confort, de a lua acţiune şi a lupta cu intensitate pentru ceea ce îţi doreşti. Destinul tău este să te transformi, să descoperi în tine puteri latente, regenerative. Vei investiga şi vei descoperi mistere ascunse, îţi vei dezvolta un nas fin de psiholog.

9. Nodul Nord în Săgetător

Destinul tău este să te eliberezi din prea multă logică şi să cauţi calea spre filosofie, doar aşa vei găsi un echilibru în interior care îţi va îmbogăţi viaţa. Îţi este recomandat să îţi ghidezi alegerile prin viaţă pe baza acestui principiu călăuzitor al adevărului. Lasă ideile să germineze, să crească şi să aducă roade ale cunoaşterii înalte. Lasă-te condus de mentori pe drumul cunoaşterii! Începe aventură cunoaşterii şi extinde-ţi orizontul înţelepciunii! Călătoreşte!

10. Nodul Nord în Capricorn

Nodul Nord în Capricorn este guvernat de planeta Saturn, guvernator care indică necesitatea de a-ţi asuma responsabilitatea pentru a-ţi construi o carieră, dând dovadă de seriozitate şi spirit practic, muncă şi autodisciplină. Destinul tău este să atingi o poziţie înaltă în plan social, făcând paşi rari şi siguri în direcţia planurilor tale. Trebuie să îţi dezvolţi noi talente, devenind un bun strateg, ambiţios, practic, pragmatic, responsabil.

11. Nodul Nord în Vărsător

Nodul Nord în Vărsător este guvernat de planeta Uranus, aspectul indicând faptul că drumul tău de evoluţie ţine de tot ceea ce este diferit, neconvenţional. Acţiunile umanitare fac parte din destinul tău, sufletul tău dorindu-şi o schimbare a lumii în care trăieşte, căutând să o facă mereu mai bună. Destinul tău este să găseşti calea spre independenţă, Vărsătorul fiind tiparul omului liber. Spiritul de echipă, colaborarea, networkingul, implicarea într-o cauză umanitară fac parte din calea ta de evoluţie.

12. Nodul Nord în Peşti

Nodul Nord în Peşti este guvernat de planeta Neptun, aspect care indică necesitatea de a îmbrăţişa imaginaţia, intuiţia, credinţa. Ţi se vor deschide noi orizonturi cu ajutorul credinţei. Vei atinge liniştea şi echilibrul interior prin meditaţie, credinţă, rugăciune. Este indicat să îmbrăţişezi creativitatea, imaginaţia, intuiţia, credinţa în univers, abandonul.

Întoarcerea Nodurilor are loc la fiecare aproximativ 18 ani, astfel încât viaţa noastră poate capăta noi turnuri în jurul vârstei de 18, 37 sau 56 ani. Aspectele din astrograma natală conectate cu Nodul Nord indică acele situaţii, conjuncturi sau trăsături care ne ajută sau ne frânează evoluţia noastră. Nodul Nord posedă o forţă extrem de mare care are un singur scop: evoluţia!

„Dacă îți urmezi steaua, nu poți greși destinația” spunea Dante Alighieri, idee cu care noi suntem întru totul de acord. Astfel încât, te invităm în Iași în cadrul workshopului Puterea destinului meu, un workshop interactiv și plin de informații personalizate legate de menirea ta prin viață.

Tot ce rămâne de făcut este să respectăm ritmul universului şi să trăim plenitudinea fericirii că fiind un efect natural al propriilor alegeri. Porneşte în acest periplu fascinant al cunoaşterii de sine şi aminteşte-ţi că astrologia a fost dintotdeauna un sfetnic bun. Şi nu uită, astrele predispun, dar tu eşti cel care dispune!

Cum ne influențează Eclipsa de Lună

Astăzi, 16 septembrie 2016 are loc o Eclipsă de Lună prin penumbră, ultima eclipsă a acestui an! Un moment unic, încărcat de simbolism şi conștientizări! Eclipsele de Lună au loc întotdeauna la Lună Plină, atunci când Luna, în mişcarea ei în jurul Pământului, intră în umbra acestuia. Maximul eclipsei de astăzi are loc la ora 21:54.

Dar să vedem în primul rând ce înseamnă Luna Plină?! Imaginează-ţi o axă formată din Soare, Pământ şi Lună. La Lună Plină, Soarele se află în punctul opus Lunii, luminând astfel în totalitate satelitul nostru natural. Cu alte cuvinte, imaginează-ţi că priveşti Luna Plină: vei şti că lumina sa este o reflecţie a Soarelui care se află exact în punctul opus Lunii, la 180 grade diferenţă.

Pentru a continua firul analizei, să vedem ce înseamnă Eclipsă de Lună prin penumbră: o astfel de eclipsă se întâmplă când Soarele, Pământul şi Luna sunt aliniate suficient de exact, iar Pământul se interpune între Soare şi Lună. Eclipsa prin penumbră apare atunci când Luna e în penumbra Pământului, ceea ce înseamnă că nu apar schimbări importante pe suprafața Lunii. Cu alte cuvinte, astăzi Luna nu se întunecă.

Din punct de vedere astrologic, în acest moment Soarele se află în semnul Fecioarei, iar Luna în semnul Peştilor. Cu toţii vom resimţi efecte ale acestui aspect, însă nativii Fecioară şi Peşti sunt direct influenţaţi de acest moment, dar şi Gemenii şi Săgetătorii. Eclipsa de Luna aduce în viaţa noastră, a tuturor, îndemnul de a abandona obiceiuri nesănătoase, de a lăsa în urmă situaţii care nu ne mai mulţumesc! Este important să ieşim din zona noastră de confort şi să dăm un restart propriei noastre vieți! Trebuie să aducem în planul conştientului acele tipare emoţionale disfuncționale ce se află în inconştient, iar apoi analizate, curățate și vindecate. În acest sens, Carl Gustav Jung spunea: “Până nu transformi inconştientul în conştient, el te va conduce şi îl vei numi destin.”

Această zi este încărcată de o simbolistică specială, care aduce cu sine forţa de a renunţa la tipare vechi din trecut, de a accesa inconştientul şi de a şterge acele programări ce nu te duc într-o direcţie bună! Ai o şansă de a lăsa în urmă acele tipare nesănătoase de gândire ce îţi afectează viaţă. Manifestarea realităţii exterioare reprezintă de fapt proiecţia propriilor gânduri interioare. Gândurile noastre au o forţă uriaşă de a crea, iar în funcţie de ce gânduri permanentizăm, acele gânduri devin realitatea concretă. Ce e în interior este şi în exterior. Când ajungem să conştientizăm acest lucru, realizăm cât de responsabili suntem pentru propria noastră viaţă, dar şi cât de binecuvântaţi suntem cu această forţă creatoare!

Dacă te afli într-un punct în care realitatea ce te înconjoară nu îţi aduce fericire şi împlinire, mergi pe firul epic pentru a realiza ce anume te-a adus aici! Ce credinţe vechi? Ce gânduri ai semănat în trecut? Dacă vrei să îţi transformi viitorul, e important să îţi transformi gândurile! Iar acum ai o şansă uriaşă pentru a-ţi transforma destinul, pentru a te rupe de blocajele şi tiparele trecutului, în aşa fel încât să îţi rescrii viitorul!

Luna Plină influenţează raportul eu/ceilalţi. În aceste zile e posibil să apară teste în relaţia cu ceilalţi, poate chiar anumite tensiuni. Emoţiile sunt intensificate, iar reacțiile pot fi mânate de impuls. Putem însă să vindecăm anumite emoții sau amintiri prin toleranță și empatie, iertare și iubire necondiționată. Fii atent la sincronicitatile care apar în viaţa ta, dar și la visele ce poartă anumite mesaje ale inconștientului, sincronicități și mesaje ce necesită a fi decodate și integrate!

Mai multe informaţii despre influența eclipsei puteţi descoperi printr-o interpretare personalizată astrogramei natale. Aceasta este conturată în funcţie de data, ora şi locul naşterii tale şi va dezvălui domeniile de viaţă influenţate direct de eclipsa de Lună şi modalităţile prin care poţi să te foloseşti de aceste influenţe în scopul evoluţiei personale.

Să ascultăm cu toţii muzica astrelor şi să avem o zi plină de conștientizări evolutive!

Astrolog Raluca Chilianu