„Se spune ca zeii in imortalitatea lor se plictiseau in ceruri: totul era inert in jurul lor, inghetat si atemporal…Flacara vietii, zambetul si lacrimile, dualitatea lucrurilor le-au starnit curiozitatea copilareasca, asa ca au coborat pe Pamant precum luceferi dornici sa simta pulsul vietii prin vene. Au imbratisat roluri si masti actoricesti si au inceput dansul nebun al vietii. Doar ca in timp, s-au lasat ademeniti in mrejele jocului si au devenit captivii propriei creatii. S-au identificat cu masca ce-o purtau. Au primit insa un dar ce urma sa le ghideze pasii spre descifrarea menirii lor si redescoperirea esentei divine: astrologia.”

Astrologi

Raluca Chilianu 

Consilier Astrolog

Contact: 0740.299.644

Din clipa in care am descoperit astrologia, o noua cale s-a deschis spre descifrarea misterelor vietii. Am parcurs drum lung pentru a gusta din nectarul cunoasterii, decodand din tainele astrologiei atat prin studiu autodidact, cat si fiind calauzita de mentori. De-a lungul anilor, lumina calauzitoare a astrologiei mi-a ghidat pasii spre o cunoastere profunda a vietii, spre cunoasterea sinelui, intelegerea tiparelor comportamentale si transformare, spre spiritualitate si credinta, spre reintoarcerea la natura si ciclurile naturale, spre intelegerea subconstientului si a lectiilor karmice. Cunoasterea astrologica, aprofundata in timp, am inceput initial sa o impart cu cei apropiati mie: cu familia, prieteni si cunostinte. Datorita rezultatelor obtinute, am facut urmatorul pas: consultatii astrologice pentru toti cei care vor sa se cunoasca, sa isi transforme anumite tipare in care s-au blocat, sa se dezvolte personal, sa evolueze, sa isi atinga scopurile. Feedback-ul lor a fost intotdeauna emotionant si graitor.

Astrolog acreditat de Ministerul Muncii, membru AAR – Asociatia Astrologilor din Romania. De-a lungul timpului am fost invitata in cadrul mai multor emisiuni, atat radio cat si TV, precum Vara pentru voi – TVR Iasi, Recrutat in Iasi – Digi24, Impreuna langa Brad – TVR Iasi, Povesti sub ochii tai – Tele’M Iasi, Dimensiunea a 4-a  – TVR Iasi. In 2011, am fost redactor al Horoscopului saptamanal pentru ziarul online DailyIasi, iar din 2013 sunt redactor si prezentator al Horoscopul zilnic in cadrul Iasi Tv Life.

 

Monica-Simona Calfa

Consilier Astrolog

Contact: 0731.281.643

Visatoare din fire, jongland cu cifre, uneori prea timida si etern indragostita de psihologie, asta ar rosti cuvintele despre mine. Zgariind mereu suprafata naturii umane, m-a fascinat intelegerea profunda a mintii, dar si a sufletului omenesc, astfel incat astrologia s-a dovedit a fi un instrument extrem de important pentru mine in acest sens.

Mereu surprinzatoare si fascinanta, astrologia isi dezvaluie cu gratie misterele pentru cei ce se opresc macar o clipa sa se intrebe “cine sunt eu”. Numarandu-ma si eu, la randul meu, printre acestia, consider ca astrologia este o calauza demna de urmat, sfidand granitele timpului, infruntand indoieli, hranind curiozitati, dar mai ales oferind un real sprijin pe drumul cunoasterii de sine.

Consilier astrolog absolvent al Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”, Psiholog, Consilier pentru adulti, copii; Psihoterapeut in formare