Blog

Mercur in Balanta

22 septembrie 2012
mercur
Sa vorbim frumos cu Mercur in Balanta!

De pe 17.09.2012 pana pe 05.10.2012 planeta Mercur se afla in mers direct pe teritoriul social si elegant al Balantei. Comunicarea devine detasata, rafinata si echilibrata. Vom gasi placere in a ne exprima gandurile si ideile cautand permanent aprecierea celor din jur. Cu Mercur in Balanta, relatiile sociale revin in prim plan existand nevoia de a impartasi partenerului de viata ce anume ne face sa ne simtim apreciati si respectati. Vom gasi metode elegante de a ne comunica micile nedreptati prin care am trecut si ne vom simti flatati pentru orice compliment primit la adresa ideilor noastre.

Zodiile Gemeni si Fecioara vor resimti mai accentuat acest tranzit, Mercur fiind guvernatorul lor. Lasand in urma teritoriul practic si util al Fecioarei, Mercur in Balanta pune accentul pe comunicarea armonioasa in relatii, pe frumos si echilibru in raport cu ceilalti. Schimbul de idei cu partenerul de viata, de afaceri sau poate chiar socializarea cu persoane amiabile poate aduce buna dispozitie. Totul consta in a sti cum sa-ti alegi cuvintele si sa destinzi atmosfera. Arta, muzica, lectura, teatrul ne pot imbogati si educa viata relationala.

Zodiile Balanta si Varsator ca si semne de aer, vor simti benefic acest tranzit, bucurandu-se de vesti bune, comunicarea cu ceilalti curgand natural si firesc. Zodiile Berbec, Rac si Capricorn se vor putea bucura de acest tranzit in masura in care vor intelege importanta socializarii in viata de zi cu zi si poate cel mai mult importanta diplomatiei in comunicare si a respectului fata de cei din jur.

Este o perioada buna pentru a semna contracte, a reconcilia o disputa, a duce negocieri pentru pace, a promova diplomatia, arta si frumosul.

Dorim tuturor mercurienilor si nu numai, sa se relaxeze si sa se bucure de acest tranzit in compania celor iubiti.

Cristian Mihai

Iti place? Spune unui prieten!

About adminLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

     

What is 12 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: