Mindfulness: bucuria de a trăi în prezent

Te invit cu bucurie în cadrul unui workshop care are scopul de a te sprijini să experimentezi ce presupune a fi “mindful”, a trăi clipa aici și acum, a te bucura de momentul prezent.

Numeroase studii au demonstrat impactul benefic al practicilor Mindfulness asupra sănătăţii fizice şi stării de bine: o stare de pace interioară, un sentiment de bunăstare, o dezvoltare armonioasă, dar și dezvoltarea imaginatiei si a spiritului creativ, astfel încât în cadrul acestui workshop vom deveni conștienți de noi înșine prin tehnici de Mindfulness. Totodată, vom descoperi și astrograma natală personalizată, mandala personală încarcată cu simboluri sacre, experimentând starea de maximă creativitate și libertate în manifestare.

Astrologia combinată cu tehnici de mindfulness, aduce o inovație majoră în procesul dezvoltării personale. Terapeuții prin artă afirmă că atunci când privim o mandală, la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare. Astfel încât, ne vom conecta cu cerul nostru interior, astrograma natală, și îi vom descoperi resursele și puterea.

Dacă simţi că e momentul să faci o diferenţă importantă în viaţa ta, te aştept cu drag în cadrul acestui workshop interactiv, un atelier ce te va sprijini să experimentezi ce presupune a trăi conştient, în armonie cu tine şi cu lumea exterioară. Pe măsură ce practici tehnici de Mindfulness, vei observa că vei trăi mai mult prezentul, vei trăi o stare de linişte şi relaxare.

Vino cu un prieten şi vei beneficia de 20% reducere!

Trainer: Raluca Chilianu
Data: 25 august 2017
Durata: 18:00 – 21:00
Loc: Iași
Investiţie: 100 RON
Înscriere: astro@astrum.ro sau 0740.299.644

Te aştept cu inima plină de bucurie!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

What is 4 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: