Luna Noua reprezinta mereu o invitatie la reflectie. Astfel incat, te invit cu drag in cadrul unui eveniment de conectare la noile energii create de Luna Noua, un atelier de lucru in cadrul caruia:
 
  • Vei aplica tehnici si exerciţii de mindfulness, pentru a te ancora în momentul prezent
  • Vei afla ce sanse ofera potentialul acestui moment si vei primi instrumente eficiente pentru a crea noi posibilitati in viata ta
  • Vei planta noi dorinte in taramul fertil al Universului
  • Vei invata cum sa folosesti energia momentului pentru a-ti atinge scopurile
  • Vei afla cum poti face alegerile potrivite pentru a-ti atinge obiectivele, si mai ales vei experimenta obiectivele tale dintr-o perspectiva mai inalta, producand astfel rezultate dincolo de asteptari
  • Vei descoperi ca adevarata putere se afla in puterea mintii de a se concentra asupra obiectivelor tale
Cine poate participa? Oricine isi doreste o experienta evolutiva pentru sine. La acest workshop nu este necesar sa ai cunostinte de astrologie, vei fi ghidat pas cu pas spre descoperirea potentialului tau. Pentru inscriere avem nevoie de datele tale de nastere: data, ora si locul nasterii.
 
Daca simti ca e momentul sa faci o diferenta importanta in viata ta, te astept cu drag! Respecta ritmul Universului si traieste in acord cu vibratia ciclurilor cosmice!

Trainer: Raluca Chilianu

Data: 23 iulie 2017

Durata: 18:00 – 21:00

Loc: Iasi, locul desfasurarii va fi anuntat participantilor

Investitie: 100 RON

Inscriere: astro@astrum.ro sau 0740.299.644

Momentul de Luna Noua este cu adevarat unul din cele mai puternice momente din luna. Nu as fi aflat acest lucru daca nu participam la workshopurile organizate de catre Raluca Chilianu. Acestea sunt momente foarte importante pentru fiecare dintre noi, in care se pot realiza intentiile noastre cu o putere sporita. De asemenea, trebuie sa stii si in ce directie sa iti indrepti gandurile si dorintele si pentru a lucra cat mai eficient, iar Raluca m-a indrumat de fiecare data cu succes in directia care imi era cel mai favorabila. Astfel, am aflat ca orice proiect inceput pe Luna Noua are sanse mult mai mari de a fi dus la bun sfarsit, dar doar cu ajutor calificat poti obtine rezultate concrete. Recomand din toata inima participarea la un astfel de workshop in care nu numai ca afli mai multe despre tine, dar iti si clarifici directia in care trebuie sa mergi pentru a avea o viata mai implinita.

Carmen Holban

Informatiile din domeniul astrologiei oferite de un specialist sunt cu siguranta un instrument important de dezvoltare personala. Ele sustin o mai buna cunoastere a propriei persoane, dezvaluind atuurile si calitatile, resursele si aptitudinile fiecaruia. In aceeasi masura, ele faciliteaza intelegerea evenimentelor si experientelor traite, mai ales a acelora mai putin intelese, mai bizare, neasteptate. Informatiile astrologice au o mare valoare prin faptul ca aduc lumina in privinta misiunii personale, precum si a modalitatilor prin care aceasta poate fi implinita. Un alt plus este acela ca ajuta persoana sa isi accepte viata asa cum este ea si sa o descopere in aspectele ei cele mai subtile.

S.C.

Un workshop plin de căldură, dinamism și bună-dispoziție care m-a determinat să privesc spre trecut, dar și spre viitor în același timp, însă nu prin ochii duri ai criticii, și m-a făcut să zâmbesc atunci când am conștientizat diferit anumite întâmplări din viața mea. M-am simțit ca între prieteni, iar dezvăluirile de care am avut parte și sfaturile primite m-au ajutat să mă cunosc mai bine, aspect de mare folos în toate domeniile vieții.

Valentina Nichita

Multumesc Astrum pentru informatii si ghidaj. Acest workshop m-a ajutat sa inteleg cat de importante sunt influentele Lunii in viata mea si sincer cred ca fiecare dintre noi am putea dirija energia creatoare de Luna Noua in directia dorita. E foarte fain sa vezi luna de luna pe ce plan poti lucra concret si cum cu rabdare si tenacitate, in armonie cu natura, astrele si in acord cu tine insuti poti schimba lucrurile din viata ta traind experiente din ce in ce mai pline de satisfactii.

Mihaela Ungureanu