„De-a lungul timpului am descoperit ca fiecare om are propriul lui univers si trebuie luat ca atare! Am invatat ca fiecare individ are bucuriile si suferintele lui si nu ar trebui judecat, criticat, ci de cele mai multe ori pur si simplu ascultat. Insa cel mai greu mi se pare sa-mi invat si sa-mi inteleg propriul univers si dupa ce legi functioneaza…Dar avand astrologia in viata mea gasesc logica in toate lectiile care trebuie invatate!  Pe langa toate sufletele frumoase din jurul meu, am alaturi de mine un dar divin cu ajutorul caruia in ultimii 4 ani am ajuns sa fiu un om fericit si impacat cu sine si, prin urmare, cu universul! Multumesc Raluca pentru prezenta ta in viata mea! Avandu-te pe tine ma consider o persoana norocoasa!”  Corina Ichim

—————————-

“Interesul pentru astrologie mi l-a starnit prezenta Ralucai la o emisiune TV in care explica cum ne influenteaza fiecare planeta si aspectele pe care le determina prin evolutia lor in Univers. Am retinut atunci cateva  informatii generale care deja faceau o conexiune si explicau starea mea din acea perioada si experientele pe care le traisem recent si am realizat ca astrologia inseamna mai mult decat horoscopul zilnic ce obisnuiam sa il citesc pe internet. Pornind de la curiozitatea de a afla ce comunica astrograma mea, am stabilit intalniri periodice cu Raluca in care analizam aspecte astrale personale si profesionale cu o abordare psihologica. Intelesurile pe care le dobandesc ma ajuta sa ma descopar, sa-mi inteleg trecutul si imi dau un imbold sa actionez in sensul evolutiei mele ca entitate spirituala in armonie cu Universul. Am  inteles ca am un loc bine definit in Univers si am inceput sa tin cont de modul in care conjunctura astrala din momentul in care m-am nascut sau cea prezenta imi influenteaza viata pe termen scurt sau in viitor.” Laura Stoleru

—————————-

” Astrologia pentru mine a reprezentat pana nu demult o enigma, un horoscop pur general. Din momentul in care am intalnit echipa ASTRUM am realizat ca Astrologie este mult mai mult decat am putut concepe,  ca nimic nu este intamplator, de fapt a reprezentat granita dintre trecutul si viitorul meu. Am inteles atunci ca intrebarile mele legate de existenta, de scopul si destinul meu in viata, de iubirea de sine, despre tiparele trecutului si alte detalii ce ma framantau pana atunci pot gasi un raspuns in astrologie.

Suntem unici dar totusi avem ceva comun, impartim aceeasi energie complexa si avem puterea de a ne schimba viitorul in orice minut daca dispunem de ghidaj. Pentru mine echipa ASTRUM a avut un rol marcant in viata mea, caci am gasit in ei sprijin, transparenta. Consultatiile astrologice de pana acum au deschis o cale in care m-am putut descoperi, a-mi infrange fricile si tiparele trecutului si de a privi in viitor cu incredere in sine si iubire de Dumnezeu.  Mult succes in tot ce faceti si multumesc ca existati! Cu drag, Mihaela Ungureanu.”

——————————–

„Pana sa o cunosc pe Raluca credeam ca horoscopul si astrologia sunt acelasi lucru. Insa horoscopul pe care il auzim zilnic si din foarte multe surse este foarte putin probabil sa reflecte ceea ce urmeaza sa ni se intample, tocmai pentru ca este foarte general. Astrologia in schimb este mult mai precisa tocmai prin faptul ca te analizeaza pe tine ca individ.

In sfarsit inteleg ca traim intr-un ecosistem ce afecteaza intr-un fel sau altul in functie de actiunile noastre si fiecare planeta emana o anumita energie la fel cum si noi emanam anumite energii. Daca stim cum sa ne folosim de acele energii putem sa ne imbunatatim viata sau sa ne ferim de anumite ipostaze neplacute.

Din aceste motive avem nevoie de persoane precum Raluca; sa ne ajute sa intelegem cum si cand sa actionam intr-un anume fel, sa stim ce ne este prielnic si ce nu si chiar sa ne intelegem mai bine pe noi insine si pe cei din jur. O recomand din tot sufletul si va garantez ca veti vrea sa vorbiti cu ea incontinuu.

Multumesc Raluca pentru tot ce mi-ai oferit si sa nu uitam ca informatia este cel mai de pret lucru.” Carmen Holban

—————————

“Ai simtit vreodata ca lucrurile merg spre alta directie decat cea normala? Ca ai nevoie de un partener neutru de discutie asupra Universului tau? Nu e usor sa gasesti un astfel de partener, cu care sa discuti de energiile tale, dar care sa fie si obiectiv…Eu insa am reusit, si de atunci nu ma pot opri din a avea consultatii periodice. Da, e vorba de astrologul meu, pe care il recomand cu caldura si prietenie pentru oricine doreste sa se cunoasca mai bine si sa se dezvolte continuu.” Ana Maria Diaconu