astrograma natala
astrograma natala
astrograma-natala

Astrograma natala

Astrograma natală reprezintă harta cerului din momentul nașterii ce ilustrează poziția matematică a soarelui, a lunii si a fiecărei planete din sistemul nostru solar în cele 12 constelații cunoscute sub numele de zodii și în cele 12 case zodiacale. Această hartă reprezintă, din punct de vedere astrologic, amprenta energetică personală pe care o vom avea toată viața.

Interpretata intelept, astrograma natala, poate oferi informatii care va vor ajuta in procesul de dezvoltare personala si evolutie spirituala! Fiecare zodie are caracteristici unice si foarte valoroase, iar fiecare planeta ofera predispozitii fizice, mentale, emotionale si spirituale. Pozitia in zodiac a planetelor de pe cer, din momentul nasterii, ofera informatii relevante despre personalitatea dumneavoastra. Astfel ca descoperind din timp potentialul pe care il aveti, puteti sa faceti alegeri intelepte si sa va aranjati mult mai bine viata.

Avantaje

Poti afla raspunsurile la intrebarile:

  • Care este menirea mea? Care este vocatia mea?
  • Care sunt defectele mele? Cum pot sa le indrept?
  • Care sunt calitatile mele? Cum pot sa ma folosesc de ele?
  • Cum sa-mi fortific emotiile si sanatatea?
  • Ce imi provoaca placere? Cum sa-mi gasesc motivatiile?
  • Cum sa-mi cresc increderea in mine? Ce imi ofera satisfactie?

Darul cel mai de pret pe care putem sa il primim este cel de a ne intelege mai bine pe noi insine, de a ne accepta asa cum suntem si de a aprecia calitatile cu care suntem inzestrati. Parcurgand drumul spre cunoastere, usi se vor deschide in calea noastra!

Comanda acum

Comanda acum si vei primi Astrograma natala, cartea personalitatii tale, care poate ramane pentru toata viata in biblioteca personala pentru o lectura periodica de redescoperire.

Raportul astrogramei natale cuprinde: harta natala, explicarea principalelor trasaturi de personalitate, potentialul (calitati si defecte) nativ, dinamica influentelor astrale, domeniile cele mai importante din viata personala.

Timpul realizarii acestui raport e intre 14 – 21 zile lucratoare de la confirmarea platii. Astrograma natala va fi livrata prin curier la adresa specificata.

Dimensiune 21 cm x 21 cm.

astrograma-natala

560 RON

(120 EUR)

Formular comanda

7 + 1 = ?

Plata se poate face folosind un card valid Visa/Maestro/Mastercard prin serviciul de plati securizate PayPal.

Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va vom contacta dupa trimiterea acestui formular.

Pentru un om a se cunoaste pe el insusi este prima si cea mai mare victorie. Platon