Produs Personalizat!

cartea-mirilor
cartea-mirilor
cartea-mirilor

livrare gratuită

Cartea Mirilor

Un cadou de nuntă inedit la ocazii unice pentru tine sau cuiva drag ție. Cartea mirilor oferă compatibilitatea astrologică a tinerilor îndrăgostiți, fiind astfel un instrument excepțional pentru autocunoașterea personală, a partenerului și cum se poate consolida relația pe temelia respectului, armoniei și a iubirii.

Cartea mirilor  te va ajuta să te înțelegi mai bine pe tine, pe partenerul tău și va contura o imagine mai clară asupra relației pe care voi doi o creati. Cartea cuprinde interpretarile astrologice: astrogramele natale suprapuse, explicarea potențialului relațional, influența unuia în viața celuilalt, compatibilitatea relaționalăsexuală, emoțională și intelectuală din punct de vedere astrologic.

Ce vei afla

  • Descoperă cum să-l faci fericit pe cel de lângă tine, întelegându-l mai bine și văzând lumea prin ochii lui.
  • Înțelege nevoile și motivațiile partenerului de cuplu pentru o relație mai armonioasă.
  • Descoperiți împreună potențialul vostru nativ, calități și defecte.
  • Află ce vă motivează, ce vă unește dar și ce vă poate pune piedici în plan relațional.
  • Descoperiți împreuna cum puteți lucra la relația voastră pentru armonie și fericire.

Comandă acum

Comandă acum și vei primi compatibilitatea relațională, Cartea mirilor – cadou nuntă, care poate rămâne pentru toată viața în biblioteca personală pentru o lectură periodică de redescoperire.

Timpul realizării acestui produs e între 24 – 36 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Cartea mirilor va fi livrată prin curier la adresa specificată în formularul de comandă.

Formular comandă

2 + 2 = ?

Plata se poate face folosind un card valid Visa/Maestro/Mastercard prin serviciul de plati securizate PayPal. Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va vom contacta dupa trimiterea acestui formular.