Produs Personalizat!

compatibilitate-relationala
compatibilitate-relationala
compatibilitate-relationala

livrare gratuită

Cartea Compatibilității Relaționale

Compatibilitatea relațională este foarte importantă pentru modul în care noi evoluăm în viață și pentru starea noastră de bine general. In orice relație există un schimb constant de energie și stări interioare în toate domeniile vieții: emoțional, spiritual, sexual, intelectual, etc. Uneori această afinitate între două persoane se manifestă atât de subtil încât ne poate fi greu să o descoperim singuri. Stările interioare, emoțiile, gândurile ne sunt influențate permanent,  în același mod în care și noi influențăm permanent pe cei din jur.

Cartea compatibilității relaționale te va ajuta să te înțelegi mai bine pe tine, pe partenerul tău și va contura o imagine mai clară asupra relației pe care voi doi o creati. Cartea cuprinde interpretarile astrologice: astrogramele natale suprapuse, explicarea potențialului relațional, influența unuia în viața celuilalt, compatibilitatea relațională, sexuală, emoțională și intelectuală din punct de vedere astrologic.

Ce vei afla

  • Descoperă cum să-l faci fericit pe cel de lângă tine, întelegându-l mai bine și văzând lumea prin ochii lui.
  • Înțelege nevoile și motivațiile partenerului de cuplu pentru o relație mai armonioasă.
  • Descoperiți împreună potențialul vostru nativ, calități și defecte.
  • Află ce vă motivează, ce vă unește dar și ce vă poate pune piedici în plan relațional.
  • Descoperiți împreuna cum puteți lucra la relația voastră pentru armonie și fericire.

Comandă acum

Comandă acum și vei primi Cartea Compatibilitatea Relațională, care poate rămâne pentru toată viața în biblioteca personală pentru o lectură periodică de redescoperire.

Timpul realizării acestui raport e între 18 – 24 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Cartea Compatibilitatea Relațională va fi livrată prin curier la adresa specificată în formular.

Dimensiune carte 21 cm x 21 cm.

Formular comandă

6 + 1 = ?

Plata se poate face folosind un card valid Visa/Maestro/Mastercard prin serviciul de plati securizate PayPal. Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va vom contacta dupa trimiterea acestui formular.