Cartea cuplului armonios

Compatibilitatea astrologica relationala este foarte importanta pentru modul in care noi evoluam in viata. In orice relatie exista un constant schimb energetic in toate domeniile: emotional, spiritual, sexual, intelectual,etc. Uneori aceasta afinitate intre persoane se manifesta atat de subtil incat ne poate fi greu sa o descoperim singuri. Starile interioare, emotiile, gandurile ne sunt influentate permanent,  in acelasi mod in care si noi influentam permanent pe cei din relatiile noastre.

compatibilitate-relationala

Cartea compatibilitatii relationale te va ajuta sa te intelegi mai bine pe tine, pe partenerul tau si va contura o imagine clara asupra relatiei pe care voi doi o creati. Analiza cuprinde interpretarile astrologice: astrogramele natale suprapuse (sinastria), explicarea potentialului relational, influenta unuia in viata celuilalt, compatibilitatea relationala, sexuala, emotionala si intelectuala.

compatibilitate-relationala

Avantaje

  • Descopera cum sa-l faci fericit pe cel de langa tine, intelegandu-l mai bine si vazand lumea prin ochii lui.
  • Intelege nevoile si motivatiile partenerului pentru o relatie mai armonioasa.
  • Descoperiti impreuna potentialul vostru nativ, calitati si defecte.
  • Afla ce va motiveaza, ce va uneste dar si ce va poate pune piedici.
  • Descoperiti impreuna cum puteti lucra la relatia voastra pentru un echilibru mai bun.

Darul cel mai de pret pe care putem sa il primim este cel de a ne intelege mai bine pe noi insine si pe partenerul nostru, de a ne accepta asa cum suntem si de a folosi calitatile cu care suntem inzestrati pentru o viata fericita.

Comanda acum

Comanda acum si vei primi Compatibilitatea relationala, cartea cuplului armonios, care poate ramane pentru toata viata in biblioteca personala pentru o lectura periodica de redescoperire.

Timpul realizarii acestui raport e intre 18 – 24 zile lucratoare de la confirmarea platii. Compatibilitatea relationala va fi livrata prin curier la adresa specificata.

Dimensiune 21 cm x 21 cm.

compatibilitate-relationala

840 RON

(180 EUR)

Formular comanda

0 + 1 = ?

Plata se poate face folosind un card valid Visa/Maestro/Mastercard prin serviciul de plati securizate PayPal.

Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va vom contacta dupa trimiterea acestui formular.

A fi iubit profund de cineva iti ofera putere, in timp ce a iubi profund pe cineva iti da curaj. Lao Tzu