consiliere-astrologica-astrum

Consiliere Astrologica Online

Consilierea astrologica este un serviciu astrologic oferit clientilor care doresc sa se cunoasca mai bine, sa se inteleaga, sa-si dezvolte progresiv personalitatea sau sa atinga un anumit obiectiv. Consilierea are rolul de a ghida periodic clientul prin astrograma natala in momentele principale din viata. Avand legaturi cu mentoring-ul si coaching-ul, serviciul de consiliere astrologica vine in plus cu o cunoastere profunda a psihologiei personale si a potentialului nativ pentru fiecare persoana in parte.

Consultatiile Online se desfasoara fie prin Telefon, Skype, WhatsApp sau Viber.

Ce vei afla

Intelegand mai bine care ne sunt caracteristicile native, in ce elemente ne simtim in siguranta sau in ce domeniu putem oferi maximul de performanta, putem sa facem alegeri pozitive care ne vor schimba viata. Astrograma natala reprezinta harta pe care o vom urma toata viata, indiferent ca suntem sau nu constienti de acest lucru. Astrologul reprezinta persoana care vine sa ne descifreze acest drum. Structurand tiparele care sunt formate, punand accentul pe cele pozitive si transformand pe cele mai putin productive, avand cunostinte despre semnificatia si impactul fiecarui moment din viata (tranzitele planetare), informatiile primite prin consiliere astrologica vin sa contureze schimbarile pozitive ce vor ramane pe mai departe in viata.

Tematici pentru o consiliere astrologica

 • Identitate – Dezvoltarea potentialului fizic, motivatii personale, cum sa ne marim vitalitatea, potentialul sexual.
 • Valori – Cunoasterea propriei valori, domeniul financiar, ce fel de relatii cautam, modul in care simtim dragostea, relatii.
 • Intelect – Intelectul si modul in care invatam, relatia cu frati/rude, perioade favorabile pentru calatorii scurte.
 • Emotii – Intelegerea emotiiilor personale, relatia cu mama si copii, modul in care construim o familie, cum sa ne securizam emotiile.
 • Personalitate – Descopera potentialul creativ si propria personalitate, cum putem avea succes si unde putem straluci.
 • Sanatate – Cunoasterea starii de sanatate, cum sa ne fortificam sanatatea, ce probleme de sanatate pot aparea, serviciul potrivit.
 • Dragoste – Ce fel de relatii cautam, cum simtim iubirea, care e partenerul potrivit, parteneriatele si relatia cu cei din jur.
 • Intimitate – Intelege-ti vulnerabilitatile, dorintele intime, ce te sperie dar ce iti poate da forta, sexualitatea.
 • Oportunitati – Oportunitatile din aceasta viata, unde avem cele mai multe avantaje, calatorii in strainatate, sanse de reusita.
 • Cariera – Cariera si recunoasterea sociala. In ce domeniu putem sa avem o cariera de succes. Piedicile si obstacolele din viata.
 • Schimbari – Schimbari si reinventari periodice ale personalitatii. Relatiile cu prietenii si cu cei superiori noua. Evenimente neprevazute.
 • Spiritualitate – Spiritualitatea si relatia cu divinitatea. Vise personale. Cum putem sa evoluam spiritual in aceasta viata.

Formular comanda

5 + 3 = ?

Plata se poate face folosind un card valid Visa/Maestro/Mastercard prin serviciul de plati securizate PayPal. Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va vom contacta dupa trimiterea acestui formular.