compatibilitate zodii

compatibilitate zodii

Compatibilitate zodii

Compatibilitatea astrologica relationala este foarte importanta pentru modul in care noi evoluam sau nu in viata. Intre oricare doua persoane implicate intr-o relatie exista un constant schimb energetic in toate domeniile: emotional, spiritual, sexual, intelectual,etc. Uneori aceasta afinitate intre persoane se manifesta atat de subtil incat ne poate fi greu sa o descoperim singuri. Starile interioare, emotiile, gandurile ne sunt influentate permanent,  in acelasi mod in care si noi influentam permanent pe cei din relatiile noastre.

Prin analiza astrologica putem afla gradul de compatibilitate relationala, atat intre tine si partener, cat si intre tine si colaboratorii tai, partenerii de afaceri, colegii de serviciu, seful, angajatii sau chiar copiii tai.

compatibilitate zodii

Consiliere compatibilitate relationala

Vino impreuna cu partenerul la o consiliere astrologica pentru a-ti intelege mai bine jumatatea, cum sa va imbunatatiti relatia si sa aduceti armonie, iubire, respect si echilibru in cuplu. Afla care este influenta energetica a unuia in viata celuilalt, ce va motiveaza la nivel emotional, intelectual sau in intimitate. Orice relatie poate fi fructificata atunci cand iti intelegi cu adevarat partenerul si stii cum si ce ii poate oferi implinire si multumire. Folosind ca resursa astrogramele natale vom descoperi impreuna secretele tainice ale unei relatii fericite.

Consilierea compatibilitatii relationale se desfasoara in sedinte a cate 90 de minute fiecare, in Iasi, online prin Skype sau prin telefon.

Pe vremuri nicio acţiune importantă nu ar fi avut loc fără să fie consultat mai înainte un astrolog. Benjamin Franklin