Cum si unde putem sa aplicam astrologia? 

Astrologia este folosita in diferite domenii, plecand de la astrologia personala ce atinge subiecte precum cariera si consiliere vocationala, dezvoltare personala, potentialul copilului tau, consiliere relationala si de cuplu, astrologia medicala, analiza temei natale karmice, astrologia previzionala, ajungand pana la consilierea conducatorilor politici si a oamenilor de afaceri. La fel ca si doctorii, profesorii sau avocatii, si astrologii au diferite domenii de specializare: exista astrologi specializati in medicina alternativa, sau altii care se sunt experti in astrologia psihologica, sau chiar astrologi care folosesc acest intrument in analizele lor pe bursa, sau astrologi care prin intermediul astrologiei vocationale iti studiaza potentialul, cu scopul de a determina cariera sau vocatia ta.

Astrologia creaza o legatura profunda intre microcosmos si macrocosmos, aducand raspunsuri la intrebarile tale dintr-o gama extinsa de domenii. Astfel:

  • Astrologia relationala iti va spune cu cine esti compatibil si cu cine nu, cu cine te vei intelege sau cu cine vei intra cu usurinta in conflict.
  • Astrologia vocationala iti va oferi viziunea necesara pentru a-ti descoperi vocatia.
  • Astrologia medicala te va ajuta sa descoperi informatii acolo unde medicina traditionala nu mai are raspunsuri. „Un doctor care nu cunoaste astrologie nu are niciun drept sa isi spuna doctor”, spunea Hipocrate, marele filosof si doctor grec.
  • Astrologia financiara te ajuta sa gasesti solutii pentru a-ti administra mai eficient banii si pentru a spori numarul lor.
  • Astrologia repozitionarii studiaza conexiunea energetica favorabila intre tiparul tau energetic si a diverselor locatii din lumea intreaga.
  • Astrologia folosita pentru a descoperi potentialul copilului tau, astfel incat sa poti lua alegeri intelepte pentru a-l ajuta sa isi exploreze si sa isi dezvolte personalitatea.
  • Astrologia electiva se ocupa cu gasirea celor mai bune momente astrale pentru a porni anumite actiuni sau pentru lua anumite decizii.
  • Astrologia karmica ce ajuta la determinarea celor mai importante lectii karmice din aceasta viata si la gasirea de solutii pentru a depasi testele aferente.
  • Astrologia previzionala subliniaza anumite linii de potential ce pot capata contur in viitor, insa functioneaza pe principiul “astrele predispun”, insa omul dispune prin manifestarea liberului arbitru asupra deciziilor ce ii vor guverna apoi viata.

Astrologia este un sistem care functioneaza pe baza sincronicitatii. Totul in Univers este interconectat, iar ceea ce are loc pe Pamant, se intampla printre astre. Asa cum a afirmat si Jung, tot ce se naste sau se intampla intr-un anumit moment detine energiile momentului respectiv. “Ne-am nascut intr-un anumit moment, intr-un anumit loc şi, la fel ca vinul obtinut din recolta unui anumit an, şi noi pastram calitatile anului şi sezonului in care ne-am nascut. Astrologia nu pretinde altceva.”, spunea Jung.