zodia balanta
zodia balanta

Zodia BALANTA

Alte nume: LIBRA (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 23 septembrie – 22 octombrie
Ideograma: semnului zodiacal sugereaza talerele unei balante, linia de jos simbolizand latura fizica, iar cea de sus – cea metafizica, ce nu se ating niciodata. Balanta incepe o data cu echinoctiul de toamna, aratand echilibrul intre zi si noapte.

Verb: A echilibra.

Afirmatie: “Creez relatii armonioase, fara a crea o dependenta de ele. Ma echilibrez”

Element: Aer

Calitate: Cardinal

Energie: Yang

Guvernator: Venus

Zi caracteristica: Vineri

Metal: Cuprul

Culori: verde, roz

Pietre caracteristice: cuart fumuriu, cuart roz, diamant, malahit, rubin, safir, sardonix, tanzanit, topaz.

Cadouri: Pentru Balante (guvernate de Planeta Venus) se recomanda articole vestimentare, dulciuri, articole de infrumusetare, o oglinda, obiecte de arta, muzica, decoratiuni interioare, cantar.

Profesii: Consilier, PR, arbitru, mediator, negociator, justitie, meserii legate de frumusete, decorator, pictor, designer de moda, arta, asistent social, dansator, ocupatii legate de viata mondena.

Zodia Balanta este o zodie masculina de aer, guvernata de planeta Venus, planeta care sporeste gustul pentru frumos, sociabilitatea, atractia fizica, dar si superficialitatea, nepasarea, imoralitatea.

Pentru a afla mai multe despre zodia Balanta, dar si despre planetele care tranziteaza aceasta zodie – fie e ca vorba de o data de nastere, fie de un tranzit periodic – e recomandat sa apelati la o consiliere astrologica de specialitate. In aceeasi masura puteti comanda o astrograma natala, cartea personalitatii, unde puteti gasi detaliat interpretari pentru toate planetele in zodii si case avand astfel imaginea completa asupra potentialului nativ.