zodia capricon
zodia capricon

Zodia CAPRICORN

Alte nume: CAPRICORN (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ideograma: Ideograma semnului zodiacal sugereaza capul si coarnele unei capre. Ideograma semnului este cea mai complexa din toate semnele, cuprinzand toate elementele: cerc, semiluna si linia.

Verb: A FOLOSI.

Afirmatie: “Muncesc cu indarjire la obiectivele mele, folosindu-ma resursele cu care sunt inzestrat.”

Element: Pamant

Calitate: Cardinal

Energie: Yin

Guvernator: Saturn

Zi specifica: Sambata

Metal: Plumb

Culoare: Negru

Pietre caracteristice: onix, orice piatra neagra.

Cadouri: Pentru Capricorn (guvernat de planeta Saturn) se recomanda un ceas, un calendar, o agenda, articole pentru drumetii montane, obiecte de anticariat, obiecte vintage, articole vestimentare clasice, o vacanta la munte.

Cariera: Administratie, manager, CEO, dermatologie, stomatologie, sculptura, agricultura, geologie, salvamontist, alpinist, minerit, anticariat, ceasornicarie, functionar, constructor, inginer, afacerist.

Zodia Capricorn este o zodie feminina de pamant, guvernata de planeta Saturn, guvernator care sporeste seriozitatea si spiritul practic, dar si pesimismul si conservatorismul.

Pentru a afla mai multe despre zodia Capricorn, dar si despre planetele care tranziteaza aceasta zodie – fie e ca vorba de o data de nastere, fie de un tranzit periodic – e recomandat sa apelati la o consiliere astrologica de specialitate. In aceeasi masura puteti comanda o astrograma natala, cartea personalitatii, unde puteti gasi detaliat interpretari pentru toate planetele in zodii si case avand astfel imaginea completa asupra potentialului nativ.