zodia pesti
zodia pesti

Zodia PESTI

Alte nume: PISCES (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 19 februarie – 20 martie

Ideograma: Ideograma semnului zodiacal sugereaza doi pesti tragand in directii opuse, simbolizand dualitatea semnului.

Verb: A crede.

Afirmatie: “Cred in potentialul meu intuitiv si creator.”

Element: Apa

Calitate: Mutabil

Energie: Yin

Guvernatori: Jupiter, Neptun

Pietre caracteristice: acvamarin, ametist.

Cadouri: articole pentru baie, articole de pescuit, articole cu tenta religioasa, aparat foto, picturi, tablouri, o vacanta la mare, muzica romantica, carti de poezie, muzica pentru meditatie, incaltaminte, papuci de casa, sosete, talismane, amulete, o sticla de vin, betisoare parfumate.

Cariera: Pictor, fotograf, artist, pescar, petrolist,  scafandru, psihiatru, terapeut, preot, profesii retrase, cu acces limitat (inchisori, spitale, manastiri), publicitate, marketing, profesii umanitare, asistent social.

Zodia Pesti este o zodie feminina de apa, guvernata de planeta NEPTUN, planeta care sporeste imaginatia, intuitia, receptivitatea, dar si influentabilitatea, lipsa de simt practic.

Pentru a afla mai multe despre zodia Pesti, dar si despre planetele care tranziteaza aceasta zodie – fie e ca vorba de o data de nastere, fie de un tranzit periodic – e recomandat sa apelati la o consiliere astrologica de specialitate. In aceeasi masura puteti comanda o astrograma natala, cartea personalitatii, unde puteti gasi detaliat interpretari pentru toate planetele in zodii si case avand astfel imaginea completa asupra potentialului nativ.