zodia rac
zodia rac

Zodia RAC

Alte nume: CANCER (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 22 iunie – 22 iulie

Ideograma: Ideograma semnului zodiacal simbolizeaza uniunea cercului spiritual cu semiluna sufletului, sugerand clestii unui crab.

Verb: A simti. SIMT.

Afirmatie: “Asimilez lectiile trecutului, insa aleg sa ma detasez de ceea ce a fost. Imi exprim emotiile plin de caldura.”

Element: Apa

Calitate: Cardinal

Energie: Yin

Planeta guvernatoare: Luna

Zi caracteristica: Luni

Metal: Argint

Culori: ALB, ARGINTIU

Pietre caracteristice zodiei: perla, piatra lunii, orice piatra argintie, sau orice bijuterie din argint.
Cadouri: decoratiuni interioare pentru casa, articole pentru bucatarie, vaze pentru flori, carti de bucate, costum de baie, album foto, rama foto, lenjerie intima, ciocolata de casa, dulciuri.

Profesii: Agent imobiliar, decoratiuni interioare, departament de resurse umane, istoric,  proprietar de restaurante, in domenii legate de copii, educatoare.

Zodia Rac este feminina cu element apa. Racul este guvernat de LUNA, aspect care sporeste sensibilitatea si imaginatia, precum şi instabilitatea si oscilatia emotionala. Este semnul fecunditatii. Solstitiul de vara, momentul in care ziua este cea mai lunga, deschide semnul zodiacal al Racului, simbolizand triumful luminii.

Pentru a afla mai multe despre zodia Rac, dar si despre planetele care tranziteaza aceasta zodie – fie e ca vorba de o data de nastere, fie de un tranzit periodic – e recomandat sa apelati la o consiliere astrologica de specialitate. In aceeasi masura puteti comanda o astrograma natala, cartea personalitatii, unde puteti gasi detaliat interpretari pentru toate planetele in zodii si case avand astfel imaginea completa asupra potentialului nativ.