zodia scorpion
zodia scorpion

Zodia SCORPION

Alte nume: SCORPIO (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 23 octombrie – 21 noiembrie

Ideograma: Ideograma semnului zodiacal sugereaza litera M ca simbol al materiei primitive, diferenta fata de simbolul Fecioarei fiind ca ideograma se termina cu o coada de Scorpion, simbolizand capacitatea regenerarii, a transformarii, a renasterii precum Phoenix.

Verb: A dori.

Afirmatie: “Imi canalizez cu intensitate energia in directia transformarii sinelui. Sacralizez sexualitatea. Dau totul in directia scopurilor mele, dand dovada de o vointa de fier.”

Element: Apa

Calitate: Fix

Energie: Yin

Guvernatori: Marte si Pluto

Metal: Fier

Pietre caracteristice: beril, carneol, coral, granat, heliodor, hematit, ochi de pisica.

Cadouri: articole cu tenta esoterica, carti politiste, carti de groaza, carti erotice, carti metafizice (spiritism, mistere, paranormal, moarte), telescop, articole cu tenta erotica.

Cariera: Psiholog, domenii de cercetare, analiza si control, audit, farmacist, chirurg, ginecolog, militar, detectiv, fizica nucleara, arheolog, speolog, politist, spion, profesii in armata, politica.

Zodia Scorpion este o zodie feminina de apa, guvernata de planeta MARTE, planeta care sporeste energia fizica, curajul, dar si gelozia si spiritul razbunator.

Pentru a afla mai multe despre zodia Scorpion, dar si despre planetele care tranziteaza aceasta zodie – fie e ca vorba de o data de nastere, fie de un tranzit periodic – e recomandat sa apelati la o consiliere astrologica de specialitate. In aceeasi masura puteti comanda o astrograma natala, cartea personalitatii, unde puteti gasi detaliat interpretari pentru toate planetele in zodii si case avand astfel imaginea completa asupra potentialului nativ.