zodia varsator
zodia varsator

Zodia VARSATOR

Alte nume: AQUARIUS (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 20 ianuarie – 18 februarie

Ideograma: Ideograma semnului zodiacal sugereaza valurile apei varsate din ulciorul omului; cele doua linii, ale fizicului si metafizicului, care nu se ating niciodata.

Verb: A cunoaste.

Afirmatie: „Ma dedic din ce in ce mai mult nevoilor fiintei mele interioare.”

Element: Aer

Calitate: Fix

Energie: Yang

Guvernatori: Saturn si Uranus

Metal: Plumb

Pietre caracteristice: ametist, granat, Lapis Lazuli, safir, topaz, turcoaz.

Cadouri: articole vestimentare hippie sau non-conformiste, jambiere, ciorapi fini, articole pentru computer, electrocasnice, aparat foto, camera video, un horoscop personal, carti SF, carti de yoga, produse naturiste, telefon, LCD, atlas astronomic, bilete de calatorie in strainatate.

Cariera: Companii multinationale, freelancer, aviatie, electronica, electrotehnica, IT, internet, mass-media, in domenii neconventionale, astrologie, astronomie, literatura SF, organizatii internationale, inventator, in companii energetice sau in domenii ce ofera independenta.

Zodia Varsator este o zodie masculina de aer, guvernata de planeta URANUS, aspect care sporeste inventivitatea, libertatea, dar si utopia, spiritul de revolta.

Pentru a afla mai multe despre zodia Varsator, dar si despre planetele care tranziteaza aceasta zodie – fie e ca vorba de o data de nastere, fie de un tranzit periodic – e recomandat sa apelati la o consiliere astrologica de specialitate. In aceeasi masura puteti comanda o astrograma natala, cartea personalitatii, unde puteti gasi detaliat interpretari pentru toate planetele in zodii si case avand astfel imaginea completa asupra potentialului nativ.