Consiliere Online

      Consiliere online – Acum e mult mai simplu și comod să fim conectați mereu pentru a soluționa, dezvolta și menține consultațiile de consiliere astrologică și dezvoltare personală.

     Consilierea online este un serviciu oferit clienților care doresc să se cunoască mai bine, să se înțeleagă, să își dezvolte personalitatea sau să atingă un anumit obiectiv în viață.

     Consilierea are rolul de a ghida periodic clientul fie prin astrograma natală in momentele principale din viata sau prin tehnici avansate de NLP pentru schimbări și dezvoltarea personalității.

     Având legături cu mentoring-ul si coaching-ul, serviciul de consiliere astrologică vine în plus cu o cunoaștere profundă a psihologiei personale și a potențialului nativ.

Consultații Online - prin Telefon, Skype, WhatsApp sau Viber.

NOSCE TE IPSUM! cunoaște-te pe tine însuți – Cicero

Ce vom discuta

      Înțelegând mai bine care ne sunt caracteristicile native, în ce situații de viață ne simțim în siguranță și în ce domeniu putem oferi maximul de performanță, putem să facem alegeri mai înțelepte care ne vor schimba viața în bine.

      Structurând tiparele care sunt formate, punând accentul pe cele pozitive și transformând pe cele mai puțin productive –  cunoașterea primită în timpul consilierii online vine să contureze schimbările pozitive ce vor rămâne pe mai departe în viață.

| Preț: 240 RON | Durata: 60 minute | Locație: online |

"Suntem unici dar totusi avem ceva comun, impartim aceeasi energie complexa si avem puterea de a ne schimba viitorul in orice minut daca dispunem de ghidaj.  Mult succes in tot ce faceti si multumesc ca existati! Cu drag,"
Mihaela Ungureanu
"In sfarsit inteleg ca traim intr-un ecosistem ce afecteaza intr-un fel sau altul in functie de actiunile noastre si fiecare planeta emana o anumita energie la fel cum si noi emanam anumite energii. Daca stim cum sa ne folosim de acele energii putem sa ne imbunatatim viata sau sa ne ferim de anumite ipostaze neplacute.!"
Carmen Holban
"De-a lungul timpului am descoperit ca fiecare om are propriul lui univers si trebuie luat ca atare! Am invatat ca fiecare individ are bucuriile si suferintele lui si nu ar trebui judecat, criticat, ci de cele mai multe ori pur si simplu ascultat. Dar avand astrologia in viata mea gasesc logica in toate lectiile care trebuie invatate"
Corina Ichim