horoscop-personalizat-anual

Horoscop personalizat anual

Se spune ca persoana care se aliniaza cu Universul are mereu castig de cauza!”. Dar pentru aceasta trebuie sa cunosti momentele favorabile atat pentru tine, cat si pentru cei apropiati tie. Aceste momente reprezinta tranzitele planetare care au loc pe cer periodic iar in raport cu propria persoana aceste tranzite ne ofera predispozitii benefice sau tensionate.

Horoscopul personalizat anual analizeaza astrograma natala in raport cu tranzitele urmatorului an, astfel ca vei afla din timp ce predispozitii vor avea loc in viata ta in urmatoarea perioada.

Horoscop personalizat anual

Vei primi pe mail, o descriere detaliata a urmatoarelor 12 luni din punct de vedere astrologic. Vom analiza cum influentele astrale (tranzitele planetare) iti vor influenta viata in urmatoarea perioada, care este potentialul benefic, cand pot aparea piedicile, cum poti sa-ti planifici proiectele, astfel incat sa fii sprijinit si favorizat. Vom analiza principalele aspecte cu harta natala si vei afla din timp in ce perioada anumite energii se vor manifesta si cum anume te pot ajuta.

Raportul va fi trimis pe e-mail, in format .pdf si contine intre 12 si 18 pagini de interpretare personalizata.

Timpul realizarii acestui raport e intre 14 – 21 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Formular comanda

0 + 3 = ?

Plata se poate face folosind un card valid Visa/Maestro/Mastercard prin serviciul de plati securizate PayPal. Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va vom contacta dupa trimiterea acestui formular.