Horoscop Personalizat

 Horoscop 2020 personalizat în funcție de data nașterii.    

      “Se spune că persoana care se aliniază cu Universul are mereu câștig de cauză!”.

     Află acum care sunt momentele favorabile din acest an atât pentru tine, cât și pentru cei apropiați ție. Aceste momente reprezintă tranzitele planetare care au loc pe cer periodic iar în raport cu propria persoană acestea oferă predispoziții benefice sau tensionate.

      Horoscopul 2020 personalizat analizează astrograma natală în raport cu tranzitele urmatorului an, astfel că vei afla din timp ce predispoziții vor avea loc în viața ta în următoarea perioadă.

Horoscop 2020 Personalizat - prin Telefon, Skype, WhatsApp sau Viber.

NOSCE TE IPSUM! cunoaște-te pe tine însuți – Cicero

Ce vom discuta

      Vom analiza detaliat următoarele 12 luni din punct de vedere astrologic. Vom face horoscopul 2020 și vom discuta cum influențele astrale (tranzitele planetare) iți vor influența viața în următoarea perioadă.

     Vei afla lunile calendaristice cu potențialul benefic, când pot apărea piedicile și cum să-ți planifici proiectele, astfel încât să obții rezultatele dorite.

      Vom discuta principalele aspecte cu harta natală și vei afla din timp în ce perioadă anumite energii se vor manifesta și cum anume te pot ajuta.

| Preț: 240 RON | Durata: 60 minute | Locație: online |

"Suntem unici dar totusi avem ceva comun, impartim aceeasi energie complexa si avem puterea de a ne schimba viitorul in orice minut daca dispunem de ghidaj.  Mult succes in tot ce faceti si multumesc ca existati! Cu drag,"
Mihaela Ungureanu
"In sfarsit inteleg ca traim intr-un ecosistem ce afecteaza intr-un fel sau altul in functie de actiunile noastre si fiecare planeta emana o anumita energie la fel cum si noi emanam anumite energii. Daca stim cum sa ne folosim de acele energii putem sa ne imbunatatim viata sau sa ne ferim de anumite ipostaze neplacute.!"
Carmen Holban
"De-a lungul timpului am descoperit ca fiecare om are propriul lui univers si trebuie luat ca atare! Am invatat ca fiecare individ are bucuriile si suferintele lui si nu ar trebui judecat, criticat, ci de cele mai multe ori pur si simplu ascultat. Dar avand astrologia in viata mea gasesc logica in toate lectiile care trebuie invatate"
Corina Ichim